Biozell Kuivashampoo

Muistattekos kun kuivashampoista alettiin jokunen vuosi takaperin jälleen kohista? Aluksi niitä taisi löytyä suomesta vain muutamalta merkiltä. Itse ehätin tietysti kiireen vilkkaa Kicksiin ostamaan tuolloin kaikkialla ylistettyä Toni&Guyn kuivashampoota. Ja tuotteen myötä jätin kokeilut väliin useammaksi vuodeksi. Kyseinen kuivashampoo oli nimittäin muistaakseni hirvittävän kallis, se haisi todella epämiellyttävälle, eikä ainakaan minun hiuksiini tainnut toimiakaan.

Tartuinkin mielenkiinnolla tilaisuuteen testata Biozell Professional muotoilutuotteita, kun sellainen minulle tarjoutui. Kokeilemistani tuotteista erityisesti Biozell Kuivashampoo on ollut kovassa (viikottaisessa) käytössä.


Aiemmin kohtuullisen turhana pitämäni tuote on siis löytänyt paikkansa hiustenmuotoilurutiinissani. Pesen hiukseni yleensä n. 2-3 kertaa viikossa. Näin talvella kaksi kertaa on yleensä täysin riittävä, jos päivää ennen pesua hiukset freesaa kuivashampoolla. Mielestäni tässä kuivashampoossa on kaikki palaset mukavasti kohdallaan - se on edullinen, se toimii ja omenainen tuoksu on mielestäni miellyttävä. Huomasin muuten yrityksen nettisivuilta, että Biozellilta löytyy oma kuivashampoonsa myös tummille hiuksille, mikä on tosi hyvä juttu, sillä huomasin juurikasvussani tämän perusversion tuoman vaalean häivähdyksen.

Tiedän monen käyttävän kuivashampoita kampausten pohjana tai puhtaisiin hiuksiin tuomaan tuuheutta ja rakennetta. Biozellin kuivashampoo sopii mielestäni tähän hyvin. Itse en osaa sen sijaan arvioida, miten tämä tuote toimii erittäin öljyyntyvän hiuslaadun kaverina. Sellaista kun en itse omista.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig