nämä aamut

Koira heräilee joskus kuuden ja seitsemän välillä aamulla. Toinen meistä käyttää sitä ulkona ja toinen tekee sillä aikaa aamupalaa. Sytyttelen usein aamupalalle kynttilät. Joko pitkät, valkoiset ruokapöytään tai muutamat tuikut parvekkeelle, joka näkyy keittiön ikkunasta. Valoa ja tunnelmaa hämärään. Rauhaa ja kotoisuutta alkavaan päivään, joka miehellä jatkuu työntäyteisenä kiireenä, palavereina ja asiakastapaamisina. Aamut ovat tärkeitä.

//Our dog gets up usually somewhere between six or seven. Me or my husband will take the dog out when the other will make some breakfast. Many times I will light up some candles in the morning. Long, white ones for our dinner table or smaller lights on our balcony which you can see when sitting on breakfast. I love how candles bring light and peacefulness for our mornings. 


Päivä valkenee ja Hesari on luettu loppuun. Mies lähtee töihin pusujen ja halien saattamana, minä siivoan keittiön. Kaikenlaisia aamuja ja elämäntilanteita kokeneena voin kertoa, että juuri nyt olen todella onnellinen. Näihin aamuihin ja tähän elämään.

Aurinkoista perjantaita kaikille!

//Daylight will win the darkness, morning paper has been read and my husband will leave to work with hugs and kisses. I have had many kind of mornings in my life but I have to say that these ones are the best so far.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig