Kuivat kädet kuntoon

Tuuli ja pakkaset, kuiva iho, koppuraiset kädet. Syksy tuo tullessaan monta ihanaakin asiaa, mutta iho alkaa menettää kosteuttaan kun lämpötila laskee pakkasasteisiin. Onneksi käsien hellävaraisen hoidon voi ottaa mukaan viikonlopun ihaniin hemmotteluhetkiin. Tässäpä teille ideaa tämän viikonlopun hoitohetkiin.

Koppuraisten käsien ja lohkenneiden kynsieni lähtötilanne ja manikyyriin käyttämäni tuotteet. Yves Rocherin täyteläisen käsirasvan ja kuorintavoiteen olen saanut blogin kautta kokeiltavaksi. Ensimmäisen kerran käyttöön pääsi Kikon uusi kynsilakka syksyn Poker sarjasta. Sally Hansenin kynsilakanpoistoaine poistaa lakan hyvin ja kertoo omaavansa kynsiä vahvistavia ominaisuuksia.

//Wind, cold weather, dry skin. Autumn time brings some pretty amazing things among us, but dry skin isn't on of them. Skin starts to loose its' moisture when temperature goes below zero. Luckily you can always have this season as a good reason for pampering. Here is one way you can take care of your dry hands.

In the first picture you can see the products I used and the second picture the starting point - dry hands and flakey nail polish. Hand cream and scrub are from Yves Rocher (I have received them for consideration). Nail varnish is from Kiko and nail polish remover from Sally Hansen.


Ensimmäisenä poistan vanhat kynsilakat. Kun vanutuppoa painaa hetkiseksi kynnen päälle ja pitää paikallaan, lähtee kynsilakka helpommin pyyhkiytymään.

//At first I am taking my nail polish off. I keep the cotton firmly on my finger for a while and then easily swipe off the polish.


Käsille tarkoitettu kuorintavoide on sopivassa suhteessa kosteuttava ja kuoriva. Kuorinta-ainetta hierotaan käsiin ja kynsinauhoille n. 1 minuutin verran, jonka jälkeen se huuhdellaan pois lämpimällä vedellä.

//This hand scrub is perfect combination of moisture and scrubbing particles. You will rub it into your hands for a minute and then wash it off with warm water.


Karitevoita sisältävä käsirasva on paksua ja kosteuttavaa. Se on kehitetty nimenomaan käytettäväksi kylmempinä vuodenaikoina. Rasvan voi levittää käsiin vaikkapa yötä vasten. Joka tapauksessa se tarvitsee hetkisen aikaa imeytyä, mutta kosteuttaa kuivimmatkin kohdat käsissä ja jopa kynsinauhoissa. Kun rasva on imeytynyt, pyyhkäisen kynnet vielä kynsilakanpoistoaineella, jottei rasva vaikuta lakkauksen pysyvyyteen. (Huomasin tuotteita linkitellessäni, että molemmat ovat muuten nyt tarjouksessa Yves Rocherin nettisivuilla!)

//This amazing, buttery hand cream is extremely moisturizing and developed especially for the colder seasons. You can leave it over night or minimum half an hour. Before moving on you can swipe your nails again with nail polish remover to make sure you nail polish will not be effected by the cream.


Kynsinauhojen huolto ja viilaus. Raskaus on saanut kynteni uskomattoman vahvoiksi, joten olen saanut nauttia hieman pidemmistä kynsistä viimeaikoina. Kynnet viilataan samansuuntaisesti, ei mielellään edestakaisella liikkeellä.

//Pregnancy has made my nails thick and strong. I pushed back the cuticles and used nail file to clean up any tear ups.


Kikon tumma burgundin sävyinen kynsilakka on täydellinen syksyyn. Lakkaan kynnet kahteen kertaan.

//Deep burgundy nail polish from Kiko is perfect for autumn. I painted two layers. 


Lopputuloksena suloisen pehmeät kädet ja syksyisen dramaattiset kynnet. Tekisipä mieleni kokeilla nyt yhtä syksyn meikkitrendeistä - todella tummia huulia. Katsotaan, uskallanko!

//And the result. Soft hands and dramatic nails. I would love to try out some dark lipstick with this manicure. Let's see if I'm going to be bold enough to do so.


Mukavaa ja rentoa perjantaita! xo

//Have a great, relaxed Friday! xo

2 kommenttia

  1. Ihana kynsilakka, ihastuin!!! Harmi kun tuota Kikoa ei taida Suomesta löytyä.. :(

    VastaaPoista
  2. Tiina: Se on kyllä niin täydellinen syksyyn! Mutta Lumenella on jonain vuotena ollut ainakin sävy, joka on aika lähellä tuota, samoin kuin Chanelilla ja Essiellä. Jospa kävisit niitä katsastamassa! xo

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig