Häämeikki

Wedding make up


Häämeikkiä pohdiskelin aika pitkäänkin. Ajattelin ensin, että teen sen itse. Jotenkin minua hermostutti antaa kasvot toisen ihmisen käsiin yhtenä elämän suurimmista päivistä. Päädyin kuitenkin ottamaan myös meikin samasta paikasta kuin kampaukseni.

Halusin meikin pääpainon olevan silmissä. Raskauden myötä minulle on tullut jonkin verran iho-ongelmia, joten peittävä ja kestävä meikkipohja oli myös tärkeää. Meikkini tehtiin pääosin Joe Blascon tuotteilla, joksin Art Decon luomivärejä taidettiin myös meikissä käyttää. Halusin ottaa oman huulipunan meikkaajalle, jotta voisin korjailla ja lisätä sitä päivän mittaan. Kävin Emotionissa testaamassa koko joukon nudepunia ja päädyin hankkimaan sekä huulipunan, että huulikiillon Clarinsin valikoimasta. Pyysin meikkaajaa kiinnittämään muutaman irtoripsen silmän ulkonurkkiin. Harkitsin myös ripsien pidennystä häitä varten, mutta raskauden ja mahdollisen allergiakohtauksen vaaran vuoksi päädyin irtoripsiin, jotka hätätapauksessa saa vain nypättyä pois.


Oikein kunnon kuvaa meikistä minulla ei ole. Voi olla, että kunhan studiokuvat tulevat, voin vielä meikkikuvan julkaista, mutta ylläolevasta kuvasta näkee nyt vähän yleisilmettä. Meikki oli hyvin klassinen banaanivarjostuksineen ja ruskean sävyineen. Ainut asia, mihin en ehkä 100% tyytyväinen ollut, oli silmien rajaus. Se tehtiin aika ohueksi ja olisin itse (omasta mielestäni) saanut kauniimman rajauksen aikaiseksi. Mutta irtoripset kyllä pehmensivät rajausta, joten se ei loppujen lopuksi kovinkaan paljoa häirinnyt.

Kaiken kaikkiaan olen tosi tyytyväinen, että uskalsin meikkauksen ostaa palveluna. Hääpäivän aamu on muutenkin aika säpinää - varsinkin jos tehtävänä on hääpaikan koristelua ja kuvaukset, kuten meillä. Olisin varmasti ollut liian hermostunut omaa meikkiäni tekemään parhaalla mahdollisella tavalla.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig