About my wedding dress

Häiden pariin jälleen! Ajattelin tehdä vielä postauksen koristeistamme, mahdollisesti myös hääbudjetista, mutta katsotaan. Tässä postauksessa muutama kuva ja sananen hääpuvustani, josta ennen häitä jo hiukkasen kirjoittelin. Ajattelin säästää postauksen siihen, kunnes saamme studiokuvat. Niiden saamisessa menee kuitenkin vielä jonkin aikaa, enkä halua näitä hääpostausten julkaisuja aivan hirvittävän pitkälle enää venyttää, joten eiköhän näistäkin kuvista kokonaisuus esiin tule.

Tilasin siis häämekkoni netistä omilla mitoillani ja lopputulokseen olin todella tyytyväinen. Mekko oli sellainen kuin olin ajatellutkin. En aio myydä hääpukuani eteenpäin, vaan säilyttelen sen muistona itselläni. Mekko on olkaimeton, sweetheart yläosalla ja laahuksella. Mekon alareunassa on pitsiaplikaatioita. Kenkäni tilasin siis netistä ja ulkona ollessani käytin vaaleanpunaista Sisleyn villakangastakkiani.


Mekon alaosa oli aika muhkea, joten halusin pitää kampauksen ja korut aika simppelinä. Ajattelinpa jopa jättää korut kokonaan pois. Vaikka en ollut raskaana mekkoa tilatessani, tilasin mekon silmällä pitäen mahdollista, pientä vauvamasua. Koko olikin juuri sopiva ja hieman korkeammalle nostettu vyötärö yhdistettynä laajaan helmaan peittivätkin täydellisesti kaiken pienen pyöreyden, mikä mahdollisesti oli jo tuolloin havaittavissa.

Kävin sovittelemassa pukuja myös morsiusliikkeessä. Noiden mekkojen hintaluokka oli jossain 1000-2000 euron välimaastossa. Toki hintavapien pukujen työn jälki oli laadukkaampaa. En kuitenkaan olisi todellakaan laittanut päälleni mitä tahansa kyhäelmää ja olin varautunut hankkimaan toisen mekon, jos tämä netistä tilaamani ei olisi hyvä ollut. Onni oli tällä kertaa myötä ja sain ihanan prinsessaunelman, joka teki päivästäni omalta osaltaan ikimuistoisen.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig