Shopping, shopping

Viikonloppuun mahtui brunssi, shoppailua, metsässä samoilua, vieraita ja muutakin mukavaa. Meidän oli itse asiassa tarkoitus piipahtaa myös Tampereella lauantaina, mutta sen jätimme kuitenkin väliin, kun jo reilun viikon kestänyt flunssani ei vain tunnu laantuvan. Mutta olihan sitä ohjelmaa tuossakin.

Kaupungilta löytyi kaikenlaista pientä häitä silmällä pitäen. Meille on hääyöksi varattu ihana morsiussviitti poreammeella ja halusin käydä hakemassa meille sinne jotain kylpytuotteita Lushista. Olin kuvitellut koko liikkeen hävinneen Helsingistä, kun se olikin vain muuttanut Citykäytävästä Asematunneliin. Mukaan lähti muutama bath bomb ja ihanistakin ihanin Honey I washed the kids saippua. Lushiin mentäessä on muuten tärkeä tietää, mitä on hakemassa, koska tuoksu liikkeessä on niin voimakas. Nyt siis suuntasimme suoraan bath bomb hyllyn eteen ja tuoksuttelimme houkuttelevimman kuuloiset läpi. Saippua on taas yksi vanhoista suosikeistani, joten nappasimme sen vain matkalla mukaan.

*
My weekend had a lot of fun things in it, like brunch, shopping, walking in the forest, guests etc. We were going to also visit Tampere but my flu was still too bad and I didn't feel like sitting in the car 2 hours in both ways. 

I did find many nice things from my shopping trip. We have this amazing suite booked for our wedding night and there is bath in it. So we went to Lush to buy some bath goodies such as bath bombs and my beloved honey I washed the kids soap.


Haluamamme lautasliinat oli valitettavasti myyty kesän aikana loppuun, joten jouduimme aloittamaan liinojen etsinnän alusta. Onneksi löysimme kuin löysimmekin ihan kivat tilalle, vaikka kyllä ne alkuperäiset olisivat olleet ehkä paremmat. Mutta mitäpäs pienistä. Yhtenä vaihtoehtona oli myös kankaisten ompelu, mutta kaikenlaista ylimääräistä stressiä välttääkseni päädyimme ihan paperisiin ruokaliinoihin.

*
They had sold out the table napkins we wanted for our wedding, so we had to find something else. We got these ones from Marimekko's collection. 


Stockmannilta löytyi jotain myös hääpuvun alle. Alusvaatteiden etsintä onkin ollut aika haastavaa monestakin eri syystä. Ensinnäkin tarvitsen mielellään 65 vyötärönympärystän, mitä eivät monet merkit valmista/monet liikkeet osta sisään. Halusin alusasun olevan myös kaunis, ei vain käytännöllinen, joten esimerkiksi minulle useassa paikassa tarjotut imukuppihökötykset eivät olleet vaihtoehto. Valkoinen väri toimi myös yllättävänä rajoitteena - eikö sen nyt pitäisi olla ihan perusväri alusvaatteissa!? Liivien olkainten tuli olla irroitettavissa ja liiveissä silikoonstopparit sivuilla paikallaan pysymistä varmistamaan. Nämä vaatimukset rajoittivatkin valikoiman todella pieneksi ja ostamani setti olikin oikeastaan ainut oikeasti hyvä ja kaunis, mitä kokeilin. Alusasu on merkiltä Marie Jo.

*
I needed some underwear for our wedding day and was able to find this set from Stockmann. It was actually quite hard to find one in white color and my size. This set is from Marie Jo.


Varsinaisia syysostoksia en ole vielä lainkaan tehnyt. Tarkoitus on säästää ne Pariisin reissuun, jossa on ajatuksena nähtävyyksien katselun ohella käyttää osa ajasta myös ihan shoppailuun. Can't wait! Muutama syyshaave on kyllä jo ostoslistalle kertynyt, mutta niistä lisää tässä lähipäivinä. Mukavaa, aurinkoista maanantaita!

*
I have't done any real autumn shopping yet. I think I am going to save it to Paris. I have few things I need, but I will write about those things later!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig