monday mornings..

Toivottavasti kaikilla on ollut mukava viikonloppu! Minulla oli ja ei ollut. Loppuviikon väsymys paljastuikin kunnon syysflunssaksi ja olenkin laahustanut viikonlopun kurkkukivun, kuumeen ja tukkoisen nenän kanssa. Yritin kuitenkin vähän tsempata ja lauantain pieni shoppailureissu ja sunnuntain ihana päiväkävely meren rannassa toivat kaivattua vaihtelua sohvannurkassa lepäilyyn.

Itselleni en tällä kertaa mitään löytänyt. Etsimme minulle itse asiassa alusvaatteita häihin, mutta kierros jäi hieman vajaaksi, kun flunssan mukanaan tuoma väsymys pakotti palaamaan kotiin. Pikkusiskolleni, joka täytti 18 vuotta, kävin hakemassa lahjan Sokoksen Chanelin tiskiltä. Koska jokainen Nainenhan tarvitsee edes jotain Chanelilta, eikös vain! ;)


Pari postausta sitten kirjoittelin hääkenkien etsimisestä. Unohdin täysin mainita, että kävin Stockmannin morsiuspalvelussakin kenkiä sovittelemassa ja kuvan kaunokaiset olivat harkinnassa. Kenkien takaosa ei vain ollut umpinainen, vaan siellä oli kaksi ristikkäin menevää remmiä, joka sai kengät tuntumaan hieman epävakailta. En uskaltanut kenkiä ostaa, kun pelkäsin niiden mukavuutta kokopäiväisessä käytössä ja näin jo sieluni silmillä skenaarion kantapääni lipsahtamisesta matkalla alttarille ja itsestäni makaamassa rähmällään keskellä kirkon käytävää. Mutta nätit olivat.

Varasin viime viikolla itselleni kampauksen ja meikin, jotka siis päädyin molemmat teettämään. Tekijänä tulee olemaan Kokkolalainen Salon Marjo Ahola, josta olen kuullut ja lukenut paljon hyvää. Täytyy myöntää, että etenkin meikki jännittää. Mutta pitää ajatella se niin, että meikkiä työstetään niin kauan, että olen siihen itse tyytyväinen. Hiukseni tulevat palaamaan vaaleaan väriinsä ennen häitä, mutta siitä lisää myöhemmin.

Nyt keskityn koiran kanssa sohvalla nukkumiseen, teen hörppimiseen ja flunssan paranteluun. Kaunista, syksyistä maanantaita kaikille!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig