life as we know it

Muutaman päivän tahattomankin blogihiljaisuuden jälkeen halusin tulla tänne sanomaan heipat ja kertomaan kuulumiset. Viimepäiviin on mahtunut muun muassa syntymäpäivieni juhlintaa.


Eilen riitti tekemistä aamusta iltaan. Aamu alkoi ihanasti Lushin kera vaahtokylvyllä. Siitä sitten keskustaan labraan ja kaupungille tekemään vähän ostoksia. Halusin jonkin rennon ja löysän neuleen Ranskan reissua silmällä pitäen, mutta myös pitkäjänteisempää käyttöä ajatellen. Masu kun alkaa osoittaa pieniä pullistumisen merkkejä ja vaatevarastoa alkaa tarkkailla ihan eri tavalla - mikä mahtuu vielä talvellakin. Pariisissa olisi muuten tarkoitus käydä shoppailemassa äitiysvaatteita. Olen kuullut kehuja sikäläisestä valikoimasta. No mutta niistä jutuista sitten myöhemmin. Benettonilta löysimme kivan villaneuleen, jonka varmasti esittelen joskus täällä bloginkin puolella.

Lounas kaupungilla, kotiin päikkäreille ja sitten metsälenkille Espooseen. Pyritään viedä koira viikonloppuna aina kunnolla metsään, jotta se pääsee viipottamaan vapaasti. Ruokakauppaan ja saunaan. Siinäpä se  lauantai hurahtikin. Tänään pitäisi laittaa taas hääjuttuja vähän eteenpäin.

Ensi viikko meneekin sitten varmaan aika lailla häähumussa - lähdemme ensiviikonloppuna jo kohti Kokkolaa. Torstaina ajattelin tosin pitkästä aikaa käydä yhdessä kosmetiikkaan liittyvässä tilaisuudessa, jonka annista varmasti joskus sitten kirjoittelen. Olettekin varmasti huomanneet, että olen vähän laiska käymään erilaisissa lanseeraustilaisuuksissa yms. Mielenkiintoisiahan ne usein ovat, mutta koen, että blogin suhteen pitäisi ottaa hieman ammattimaisempi ote, jotta joka toinen päivä noissa jutuissa viitsisi alkaa juoksemaan. Otankin ne yleensä sellaisina pieninä arjen piristyksinä, jotka ovat silloin tällöin kivoja ja tuovat tietysti monipuolisempaa sisältöä tännekin sivuille.

Höpötellä voisin tässä pidempäänkin, mutta päästän teidät nyt sunnuntain viettoon! Aurinkoista päivää kaikille. xo

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig