Wedding flowers

Se olisi sitten taas perjantai ja viikonloppu! Voin varoitella teitä nyt vähän siitä, että parin seuraavan viikon postauksissa tulee olemaan aika paljon häihin liittyviä juttuja. Se lienee luonnollista ja ymmärrettävää. Ne joita aihe ei hirvittävästi kiinnosta, voivat odotella paluuta muihin asioihin sitten lokakuun puolella.

Nyt ajattelin kertoilla vähän kukista. Ihana anoppini on lupautunut hankkimaan kukat häihimme, kunhan vain kerron minkälaisia haluan. Ilomielin annan tämän vastuun eteenpäin ja keskityn muihin juttuihin.

Hääkukkamme noudattelevat väriteemaa, joka on siis valkoinen, vaaleanpunainen ja kevään vihreä. Ruokapöytiin tulee valkoiset liinat ja kynttilät, vihreät ruokaliinat ja pinkit kukat. Morsiuskimppuni pyöreän muodon ja muhkeat kukat päätin jo varsin aikaisessa vaiheessa. Minulle tulee erikseen myös heittokimppu. Pikkuisille morsiusneidoille tulee herkät kimput harsokukasta ja muutamasta morsiuskimpun kukasta. Tässäpä ideakuvat, joita olen hääkukista keräillyt:

*
So it's Friday again! How great is that. This month is going to be our wedding month so there will be a lot of wedding blog posts in my blog. Hang in there.. next month we will go back to our more common subjects.

Now I wanted to share few things about the wedding flowers. My mother in law is going to get them so I don't have to stress too much about them. I just gave her few pictures of the styles and ideas I like. Our wedding's color theme is going to be white, spring green and light-ish pink and that of course will affect our flowers too.


Kimpussa halusin tietysti ajatella kokonaisuutta - sen yhteensopivuutta pukuni ja tulevan kampaukseni kanssa. Halusin kimpun henkivän romantiikkaa, ripauksella boheemia fiilistä. Ei mitään liian säntillistä tai graafista.

Pöytäkukat olivatkin hieman haastavampia. Niidenkin kanssa mietiskelin monenlaisia vaihtoehtoja, mutta päätin sitten seurata omaa makuani. Kukka-asetelmat ovat siis rentoja, romanttisia ja toivottavasti hieman omalla tavallaan hillityn näyttäviäkin. Vihreä ja valkoinen saavat sitten tasapainottaa liian lällöällön kokonaiskuvan syntymistä.

*
I wanted my bouquet to be round, romantic and slightly bohemian. The picture in lower left corner is very close what I want. Our table flowers are going to be big, pink and relaxed. As you can see from the picture upper right corner. I felt that picking out the flowers was kinda hard at first but I just decided to go for what I personally like and not think too much. 

pic1, pic2, pic3, pic4

2 kommenttia

  1. En tiennyt, että kirjoitat edelleen! Olin vakkarilukijasi joskus vuonna miekka ja kirves, kun itsekin aloitin kirjoittamisen. :) Ihanaa, että löysin tieni tänne uudelleen..

    VastaaPoista
  2. Camilla: Kiva, että tänne taas löysit! Olen viimeisten vuosien aikana laittanut blogin useaankin kertaan telakalle ja muutenkin pitänyt "vähän matalampaa profiilia", joten en yhtään ihmettele, vaikka moni lukija on kelkasta tippunut. Sinun blogiasi olen kyllä käynyt lueskelemassa, mutta kommentoinnissa pitäisi varmaan ryhdistäytyä! :)

    Itse asiassa luulen, että asutaan ehkä nykyään jossain samoilla kulmilla.. luulen kerran nähneeni siunut ruokakaupassa, mutta en ole ihan varma kun ilman silmälaseja olin liikkeellä. :D

    xo

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig