Wedding invites

Häät lähestyvät hitaasti, mutta varmasti. Kutsukortit pitäisi saada matkaan pikapuoliin. Eilen saimme askartelu-urakan korttien osalta päätökseen.

Korttien suunnittelu kävi aika yksinkertaisesti. Häidemme värimaailma (valkoinen, vaaleanpunainen ja vihreä) mielessä kävelimme askarteluliikkeeseen ja siellä ideoimme kutsut myyjää avuksi käyttäen.

Kutsujen pohjana on sellainen kimmeltäväpintainen, valkoinen pahvikortti. Korttiin liimattiin vaaleanpunaisesta kuitupaperista n. 3cm suikale, jonka ylänurkkaan tuli valkoinen silkkinauha ja keskelle hopeinen pitsinauha. Silkkinauha ja pitsinauha liimattiin kaksipuoleisella teipillä. Koristeen päälle tuli vielä helmisydän ja kortin alanurkkaan päädyimme laittamaan sormukset, koska "kutsu" -sanaa emme kanteen halunneet laittaa. Kortin sisälle printtasimme kutsutekstin. Hääinfon päätimme tehdä nettiin.


Kutsujen materiaalit ja kuoret maksoivat muistaakseni n. 80-100€.  Hintaan ei ole laskettu postikuluja. Kutsumme juhlaamme n. 100 ihmistä, joista luonnollisesti suurin osa on perheitä tai pariskuntia, joille lähtee yhteinen kutsu. Naureskeltiin miehen kanssa urakan jälkeen, että voi kun vieraat voisikin vaan kutsua tekstarilla, tyyliin "meillä olis häät ja olis kiva kun tulisitte..". Mutta ihan kivahan näitä kortteja oli loppujen lopuksi väsäillä.

*
These are the invites for our wedding. We managed to finish making them yesterday. I am very pleased how they turned out.

2 kommenttia

  1. Tosi yksinkertaisen kauniit kortit askartelitte ja siitä jää kiva muisto kutsutuille myös. Mulla on kaikki hääkutsut vuosien varrelta tallessa :)

    VastaaPoista
  2. Susu: Itse myös arvostan kovasti käsintehtyjä kortteja - jotenkin ne tuntuvat henkilökohtaisemmilta kuin teetetyt tai valmiiksi painetut, joten ehdottomasti halusimme kortit itse tehdä. :)

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig