New hair

Olen näköjään siirtymässä kesäaikaan. Vihdoinkin! Kesällä tekee mieli ottaa asiat rennommin ja hitaammin. Blogikin unohtuu välillä päiviksi, kunnes taas tekee mieli tulla kirjoittamaan tänne muutama rivi.

Eilen itse asiassa kirjoittelin pitkänkin postauksen. Sen verran henkilökohtaisen, että jätin sen julkaisematta. Teen tuota joskus useinkin. Silloin kun mieli tekee avautua jostakin. Mutta heti kirjoitettuaan ajatukset esiin ymmärtää, että pelkkä kirjoittaminen riitti. Julkaisemista ei tarvita.

Kerroinkin teille, että hiuksissani tapahtui pieni muutos. Kyllästyin katselemaan juurikasvua ja päätin (jälleen kerran) värjätä hiukset suurin piitein omaa sävyäni vastaavalla värillä. Näillä mennään ainakin sinne häihin saakka, jolloin aikomuksena olisi taas siirtyä vaaleampaan.


Hiukset on kahteen kertaan värjätty tummanvaalealla (muistaakseni nro 7) kevytsävytteellä. Vaalennetusta hiuksesta väri tahtoo liukua parin pesun jälkeen pois, joten tummempaan mentäessä täytyy varautua useampaan värjäyskertaan. Itse pidän itselläni enemmän vaaleasta sävystä, mutta onhan tämä oma sävy nyt todella huoleton kesäksi.

Kuvassa myös pieni vilaus päivän asusta. Mangon valkoiset farkut ja Odd Mollyn neuletakki ovat ehdottomasti olleet tämän kesän käytetyimmät vaatekappaleet.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig