Priorin kuurin yhteenveto

Muistattekos kun kerroin alkavani syömään Priorin nimistä vitamiinia hiuksieni kuntoa ja pituutta silmällä pitäen? No nyt on kuuri syöty loppuun ja aika on vetää yhteen ajatuksia ja kokemuksia kyseisestä valmisteesta.

En kokenut mitään ikäviä sivuvaikutuksia söin tableteita sitten tyhjään tai täyteen vatsaan.
Hiukset kasvoivat kuurin aikana noin 3-4cm. Juurikasvu on hyvä mittari - annoin hiuksille värjäysrauhan kuurin ajaksi.
Koin, että hiuksissani olisi jonkin verran uutta kasvua. Erityisesti ohimolla olevat ohkaiset haituvat alkoivat kasvaa pituutta.
Muistin ottaa tabletit lähes päivittäin - muutama päivä jäi kyllä välistä. Pidin tablettiliuskoista, jotka oli helppoa ottaa reissuun mukaan.


Mutta...

Normaalissa kasvuvaiheessa hiukseni kasvavat noin reilun sentin kuussa, joten en uskalla laittaa pituuskasvua kuurin piikkiin. Myöskään uusi kasvu ei välttämättä johdu Priorinista - hiuksilla kun on oma kasvusyklinsä ja voi olla, että hitaamman kasvun aika oli nyt ohi ja uusi kasvukausi alkoi.
En kokenut mitään valtavan upeita tuloksia, joiden pohjalta näitä (kalliita!) tableteita suoralta kädeltä suosittelisin. Kokeilla toki uskallan kehottaa, jos ylimääräistä kukkarossa on ja hiusten hyväksi haluat jotain syödä.
Kaksi suurehkoa tablettia voivat tuottaa nielemisvaikeuksia, jos ongelmia lääkkeiden ottamisessa on. Itselleni nieleminen ei tuottanut vaikeuksia.

Johtopäätöksenä voisin sanoa, että olen ihan tyytyväinen kokemukseeni, mutta en aio jatkaa kuuria nyt kun entinen on lopussa.

Hiuksista hiukkasen lisää myöhemmin. Kuurin päätteeksi halusin nimittäin tehdä jotain värille, koska juurikasvun kanssa koko kesän kulkeminen ei tuntunut mielekkäältä.

2 kommenttia

  1. Mielenkiintoinen aihe, itse tilasin iherbistä biotiini kapseleita mutta en ole vielä aloittanut niiden syömistä. Saapa nähdä onko niillä mitään vaikutusta hiuksiin ja kynsiin. Nimenomaan kynsiin toivoisin vahvistumista. Tahtovat liuskoittua ja lohjeta aina.

    VastaaPoista
  2. Susu: Kovasti biotiinin syömistä suosittelevat, joten kyllä siinä varmasti jotain tehoa on! Eri valmisteissa on varmaankin eri pitoisuuksia.. Jostain lueskelin, että Priorinissa on ollut aiemmin eri koostumus, joka olisi ollut tehokkaampi kuin tämä nykyinen. Kertoilehan kokemuksiasi noista iHerbin tableteista, kun olet niitä testaillut!! xo

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig