Meikkipussin uutukaiset

Ihan aluksi todettakoon, että tuotteet on itse ostettuja, ei saatuja. Ne nyt vain sattuvat olemaan samalta merkiltä. Lähinnä kait siitä syystä, että ruokakaupassa käydessä on helppo jotain meikkituotteita kärryyn heittää ja Lumene on mielestäni kiinnostavin merkki, jonka lähicittarista saa.


En aio tehdä mitään syväluotaavaa analyysiä tuotteista, mutta kirjoittelempa muutamalla sanalla kokemukseni kustakin.

Bright now silmänympärysvoide on kosteuttava ja miellyttävä. Pieni määrä tuotetta vie pitkälle ja minua miellyttää myös se fakta, että voidetta voi käyttää sekä päivällä, että illalla. Ei ärsytä herkkää silmänympärysihoani ja sopii meikin alle.

Raspberry ripsarin ostin vähän vahingossa - luottomaskarani löytyy Lumenen Blueberry sarjasta. Pidän enemmän muoviharjasta tämän tuotteen luonnonharjasten sijaan. Ihan kivat, luonnolliset ripset saa tällä aikaiseksi, mutta tuuheutta tai näyttävyyttä ei ainakaan parilla kerroksella aikaiseksi saa. Ei pysy myöskään yhtä hyvin ripsissä kuin Blueberrysarjan ripsarit. En osta uudelleen.

Touch of Radiance valokynä on näistä minulle turhin tuote. Vaalein sävy on hieman liian tumma iholleni ja minusta tuntuu, että tuote hieman ärsyttää silmänympärysihoani laittaen silmäni vuotamaan.

Beauty base silmämeikinpohjustaja on itse asiassa tosi hyvä. Se luo matan ja kestävän pohjan silmämeikille. Suosittelen!

Raspberry miracle eyeliner silmänrajaustussi on mainio tuote - jos vain satut valitsemaan toimivan yksilön. Tussissa on todella ohut kärki, joten sillä saa hyvin tarkkaa ja kestävää jälkeä. Ensimmäinen ostamani tussi oli kuitenki viallinen. Sen kärkiosa oli jotenkin kuivahtanut, eikä tussista tullut väriä muutoin kuin keskivaiheelta tyveen, jolloin tarkkaa jälkeä oli mahdotonta tehdä. Lähetin tussi Lumenelle takaisin ja heiltä sain vastaukseksi lausunnon, että tuote oli heidän laatuvaatimustensa mukainen.  He kuitenkin lähettivät kaksi uutta tussia kirjeen mukana, joista nyt käyttämäni on taas toiminut moitteettomasti. Mene ja tiedä.. jos ensiksi ostamani tussi on heidän vaatimustensa mukainen, kehotan pysymään tuotteesta kaukana. Jos taas kuitenkin tussissa oli jotain vikaa ja nyt käyttämäni uusi tussi on kuitenkin se, mitä tuotteella ajetaan takaa, voin sitä lämpimästi suositella.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig