Kuulumiset Pikiltä!

Susu kyseli edellisen postauksen kommenttiosiossa pentumme kuulumisia. Minähän kirjoittelisin Pikistä vaikka romaanin, mutta tässäpä Pikistä tärkeimmät "uutiset".


Piki tuntuu kasvavan silmissä. Ihanan pehmoinen vauvaturkki on selästä muuttumassa ison pojan karkeammaksi karvaksi. Vaaleanpunainen vauvamasu on myös alkanut peittymään. Kirsu on myös tummunut - jännitämme, mustuuko se kokonaan niinkuin kuuluu. Söpöhän se on tosin noinkin!

Pikin luonne tulee päivä päivältä vahvemmin esiin. Se on itsepäinen terrieri kaikissa suhteessa, eli tahtojen taistelua täytyy välillä harrastaa ja leikit ovat välillä hieman rajun puoleisia. Piki kyllä oppii nopeasti ja on ahne ruualle, mikä on hyvä juttu opetuksen (palkitsemisen) kannalta. Piki on super sosiaalinen - rakastaa kaikkia ihmisiä ja koiria koosta tai muusta ulkoisesta piittaamatta. Rohkeampaa ja reippaampaa pentua saa hakea.

Olemme vuoranneet parvekkeen sanomalehdillä ja sinne Piki osaakin pyytää aina suuremman hädän koittaessa. Pisut tulevat vaihtelevalla menestyksellä ulos, parvekkeelle, paperille tai lattialle.

Piki on tottunut hyvin hihnaan ja kaulapantaan. Ne hetket, jolloin pääsee kirmaamaan vapaana, ovat tosin niitä parhaita. Piki osaa mennä käskystä maahan, tulla luokse ja istua.


Piki RAKASTAA nukkua sylissä. Äitin syli taitaa olla se paras paikka, mutta myös isin syliin on Piki yhä useammin hakeutunut. Nukkuma-asennot, kuten kuvasta näkyy, ovat mitä suloisempia.

3 kommenttia

 1. Melkoinen hurmuri näyttää olevan ja hyvin huomaa kuvassa kolmessa viikossa tulleen eron. Koirat on niin ihania kun ne on aina hyvällä tuulella ja kuinka riemukkaan vastaanoton niiltä aina saa kun tulee kotiin :)

  VastaaPoista
 2. sweeeet!!!
  follow to follow?
  http://defishencia.blogspot.ru/

  VastaaPoista
 3. Susu: Joo.. vauvelihan se oli silloin tullessa! Nyt alkaa olla jo koiran näköä ja käytöstä havaittavissa.. ;) Mies saa kyllä aina töistä kotiin tullessa riemukkaan vastaanoton. :) xo

  Дарья Пленкина: Hi sweetie, I will check out your blog! xo

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig