Have a comfortable summer!

Oletteko jo käyneet alennusmyynneissä? Minä en ole vielä saanut aikaiseksi, vaikkakin viikonloppuna Sellossa pyörähdettiinkin. Tosin vain lounaanhakureissulla. Vaatekaappiani sillä silmällä vilkuillessani huomaan sen, että alaosien suhteen minulla on aika hyvä tilanne. Muutaman yläosan voisin tarvita ja avoimin mielin vilkuilen myös niitä haalareita. Yksi kesämekko kesässä on kait kohtuullista myös hankkia.

Olen blogini historiassa  useammankin kerran maininnut suhteestani "kesävaatteisiin". En tykkää ostaa vaatteita, jotka ainoastaan soveltuvat vain kesään. Topeilta toivon siis käyttöä myös neuletakin alla ja mekoilta sukkahousujen kaverina kylmempinä vuodenaikoina. Muutaman kesävaatteen toki omistan - muutaman selkeästi kesäisen maximekon, shortsit, bikinit jne.. Muutoin kyllä voin pitää kesävaatteitani halutessani ympäri vuoden. Kengät ovat toki oma lukunsa.

Muutaman helmen nappasin teille tähän Stockmannin valikoimista. Kodin osastolla oli itse asiassa tosi paljon kivoja juttuja. Katsotaan, jos ehdin niistä kirjoitella lähipäivinä. Jos en, niin kannattanee käydä katsastamassa paikan päällä tai netissä.


Aika mukavuushakuisia suosikkeja, huomaan nyt. Jotenkin sellainen pehmeä, yksinkertainen ja understated viehättää juuri nyt. Repeat on merkki, jolta kannattaa tuotteita ostaa, jos jotain kivaa alennusmyynneistä löytää. Repeat on tunnettu laadukkaista neuleistaan. Tiger of Swedenin neule on katsastamisen arvoinen ja Etceteran huivin materiaali vaikutti pikavilkaisulla mukavalta. Pyjamamaiseen pukeutumiseen pohja luodaan pehmoisilla ja kaarituettomilla alusvaatteilla. Kaikki tuotteet siis bongailin aleosastolta!  Kelpaisi ainakin minulle.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig