Why don't you jump in?

Kesäpukeutumisessa turvaudun usein mekkoihin. Ne ovat kevyitä, mukavia päällä ja helppoja. Helppoja siinä mielessä, että mekot vapauttavat yhdistelyn vaikeudelta. Kesäaamuna ovesta ulos lähtemiseen vaaditaan vain pikainen suihku, hiusten sitaisu sykerölle, mekko päälle ja läpsyt jalkaan.

Olen kuitenkin aikamoinen vilukissa, eikä jokaisena aamuna mekko tunnu muutenkaan aina parhaimmalta vaihtoehdolta. Olenkin saanut itseni kiinni haikailemasta haalareiden perään. Blogeissa niitä onkin vilahdellut aika tiuhaan, olette varmasti huomanneet! Olen jo erittäin vakuuttunut niiden käyttömahdollisuuksista juhlia silmällä pitäen, mutta viimeaikoina olen kaivannut lähinnä helppoa haalaria arkeen.


Farkkuhaalarit on ihanat, mutten osaa niitä oikein itseni päällä kuvitella. Ajattelinkin käydä sovittelemassa lähinnä trikoisia, ehkäpä puuvillaisia haalareita. Keräsin tähän muutaman haalarin Espritin valikoimasta. Kaksi etualan trikoohaalaria ja taustalla oleva upea, sininen haalari täytynee käydä katsastamassa. Pahoin pelkään, että kuviolliset haalarit voivat näin lyhyellä ihmisellä näyttää liian hallitsevilta, mutta onneksi yksivärisiäkin on tarjolla.

Minua kiinnostaisikin tietää, että onko lukijoissani muitakin haalareista haaveilevia? Entäpä te, joilla jo haalarit kaapista löytyvät - ovatko ne niin mukavat ja helpot kuin kuvittelen niiden olevan?

2 kommenttia

  1. Mulla on yhdet haalarit kun ostin viime kesänä! Muutaman kerran on tullut niitä pidettyä,,ehkä vähemmän mitä ajattelin vaikka kisathan ne on! Voisin kyllä ostaa täksi kesäksi sellaisen shortsihaalarin.

    VastaaPoista
  2. Reetta: Varmasti itsellänikin mekkoja tulee enemmän käytettyä, mutta viileämpänä päivänä voisi haalari olla kiva ja helppo. Shortsihaalareita olen muuten joskus sovitellutkin! En vain ole löytänyt sellaista, joka istuisi hyvin minun päälläni. xo

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig