Sisustusprojekti - makuuhuoneen verhot osa 1

Tänä viikonloppuna onkin niin jännittävää tekemistä, etten meinaa housuissani pysyä. Siihen liittyy vierailu paikassa, jossa on paljon pikkuisten tassujen töminää ja häntien heilutusta. Yhtä haaveistamme olemme siis toteuttamassa, mutta ei siitä vielä sen enempää. Kyllä varmasti arvaattekin, mistä on kyse!

Eilen ilalla kotimme valtasivat miehet ja minä lähdin testosteronin tieltä minnekäs muualle kuin shoppailemaan. Tehtävänäni oli löytää makuuhuoneeseet verhot. Suuntasin Kodin1:seen, koska sain heidän uutiskirjeensä tilaamalla 40% alennuskupongin Yllätyspäiville. Kunnon verhot ja verhokankaat maksavat aika paljon, joten halusin tuon edun käyttää johonkin hyödylliseen.

Päädyin raakasilkkimäiseen Vallilan Meritähtikankaaseen. Tällä materiaalilla ja värityksellä oleva kangas on vähän vanhempaa mallistoa, mutta puuvillaverhona ja kirkkaammilla sävyillä kuviota löytyy ainakin valmisverhoina. Pidin kankaan rauhallisesta värimaailmasta - meidän asunnossamme on kohtuullisen avoin tilaratkaisu ja makkarin verhot näkyvät myös olohuoneeseen ja keittiöön, joten värejä täytyy pohdiskella usealta kannalta.


Kuvailin vähän kangasta noin sohvalle levitettynä, mutta toki jaan sitten paremmat kuvat kun verhot saadaan ommeltua ja ripustettua. Verhon pohjasävy on sellainen hieman murrettu, lämmin valkoinen ja kukkaset ovat lähes koko kankaan levyiset. Hillitty, mutta kuitenkin näyttävä.

2 kommenttia

  1. Tosi kivannäköinen verhokangas. Vallilan verhoissa on aika ihania kuoseja. No onkos teille tulossa pikkuinen koissu vai kisu? Ihana aika teille koittaa, eläimet on niin mahtavia. Minulla on täällä ihana pieni chihuahua tyttö Helmi :) Minkäslainen teille on tulossa?

    VastaaPoista
  2. Susu: Joo, on kyllä Vallilalla valinnan varaa! :) Monia hyviä vaihtoehtoja. Meillä vaikutti kyllä tuo materiaali - tuollainen himmeästi kiiltävä on kaunis makkariin.

    Koiruushan meille! :) Käytiin pentuja katselemassa ja kasvattajaan tutustumassa. Pieni parsonin poika tulee! :) Ihana nimi tuo Helmi! Meillä on vielä nimi mietinnän alla..

    xo

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig