Puheiden pyörtämisestä

Tämän kevään ja kesän muotia talvella tarkastellessani totesin, että ihan kivaa, mutta vajaamittaiset paidat jätän suosiolla väliin.

No kuinkas sitten kävikään..


H&M:n kevyt toppi oli lähes ensimmäisiä kesäostoksiani. Se nyt vain oli niin ihanan kevyt, löysä ja kaunis. Vähän se käsiä heilutellessa vatsaa paljastaa, mutta tuollaisten normaalivyötäröisten housujen kanssa ei kädet alhaalla juurikaan.

Entäpä nuo housut sitten. Voin kertoa, että niitä on metsästetty kissojen ja koirien kanssa. Kunnes luovuin jo toivosta ja sitten törmäsin niihin ihan sattumalta. Niin tyypillistä. Ne ovat siis myös H&M:ltä. Sovittelin niitä kokoa isompana kun ostin tuon topin. Sellosta ei oikeaa kokoa löytynyt, joten päätin tilata housut netistä. Tilaamani housut eivät kuitenkaan olleet juuri nuo samat, vaan hieman eri mallia. Palautin ne ja päätin luovuttaa. Viime viikolla, verhonhakureissulla törmäsin noihin pöksyihin verhonhakureissulla. Sovituskopin kautta pääsivät housut kassalle ja onnelliselle omistajalleen.

Ajattelin kyllä pitää tuota toppia farkkushortsien kanssa, ehkäpä myös yhden omistamani hameen - en ole vielä kokeillut sopisivatko ne yhteen. Mutta yritän kuvailla nyt muutaman asun ihan sillä ajatuksella, miten aikuisempi nainen voi vajaamittaista yläosaa käyttää.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig