Dance with me


On päiviä, jolloin jokainen lause, jonka kirjoitat, tuntuu typerältä.

Päiviä, jolloin jokainen idea tuntuu käytetyltä ja jokainen innostuksen ja intohimon aihe lattealta tai vaikealta ilmaista.

Tänään on yksi niistä päivistä. Haluaisin hehkuttaa siitä, miten tärkeää on löytää elämässä asioita, joista innostuu. Haluaisin kertoa siitä, miten olen nauttinut harrastamisesta mieheni kanssa - tanssikurssista, jolla olemme käyneet; frisbeegolfista ja koodauksesta, joista olen miehen myötävaikutuksella kiinnostunut; sekä suunnistuksesta, jonka taas talven jälkeen olen innolla valmis aloittamaan.

Sanat eivät vain virtaa, eikä runosuoni kuki.

Niinpä tyydynkin vain toteamaan, että tanssiminen on kivaa. Vielä kivempaa sitä on tehdä ihmisen kanssa, jota rakastaa. Kiitollinen saan olla siitä, että olen löytänyt miehen, joka tykkää kokeilla ja harrastaa. Yhdessä uuden opettelu, mokailu, nauru ja onnistuminen ovat parasta vastapainoa arjelle. Suosittelen!


We have started a dance course with my fiancé. I love to do things with him. It is the best feeling to do something new with your companion - to mess up, to laugh, to learn.

2 kommenttia

  1. Ihana kuva teistä kahdesta :) Ootte jotenkin niin ihanan rakastuneita, se on elämän suola.

    VastaaPoista
  2. Susu: Oi kiitos! :) Todella ja kun on törmännyt muutamaan sammakkoon ennen sitä oikeaa, osaa toista arvostaa ihan toisella tavalla. <3 En kyllä uskonut, että noin ihania miehiä on edes olemassa. Hyvää kannattaa näköjään odottaa! xo

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig