Testissä Murad - Revitalizing duo

Kevät paljastaa paitsi pölyiset nurkat ja likaiset ikkunat, se myös huomauttaa tulostaan peilin kautta sameana ja väsyneenä ihona. Ihon hoitoa on hyvä päivittää vuodenaikojen vaihtuessa. Ihon tehokuurit napsahtavat hyvin paikoilleen kevään uudistavina ja kirkastavina, sekä syksyn hoitavina ja kosteuttavina hoitoina. Hyvä idea on varata itselleen hemmotteluhoito  kosmetologille, mutta myös kotona voi tuotevalikoimaa päivittää ihon vaatimusten mukaisesti.

Itse vaihdan tuotteet syksyllä kosteuttaviin ja hellävaraisiin, kun taas alkukeväästä tuotteet saavat olla mielellään ihoa uudistavia ja kirkastavia. Näillä mennään kesään lisäten arsenaaliin ihoa suojaavat ja kevyseti kosteuttavat tuotteet auringon haittoja ehkäisemään. Luulenpa, että tämä tuotteiden kiertokulku on meille pohjoisen asukeille ihan luontaista ja automaattista. Iho tarvitsee eri asioita eri vuodenaikoina.

Sain viime syksynä testaukseen Muradin Revitalizing duon, joista seerumia olen käytellyt välillä talvellakin. Kosteusvoide oli vähän aikaa odottamassa auringon ilmestymistä, mutta nyt se on jälleen päässyt aktiiviseen käyttöön.

Murad on ollut minulle maineeltaan tuttu - se on usein tullut eteeni amerikkalaisia YouTube kanavia katsellessani. Käsittääkseni erityisesti Muradin aknetuotesarjalla on erittäin vankka käyttäjäkuntansa. Muradin kerrotaankin olevan maailman suurin lääkärisarja. Dr Murad on ihotautilääkäri, kirurgi ja proviisori. Hän toimii myös professorina UCLA:ssa, kouluttaen tulevia ihotautilääkäreitä. Muradilla on useita patentteja ja tuotesarjoja erilaisten iho-ongelmien hoitoon.


Spring is full of light but after long and dark winter the evergrowing brightness reveals dusty corners, dirty windows and tired, dull looking skin. It is a good idea to update your skincare when the seasons changes and perhaps to go and take a facial. I tend to use very sensitive and moisturizing products at winter time. Spring is the time to use brightning and renewing products. You can use them also at summer time, but just remember to add a good sunprotection to your routines.

Last autumn I got Murad's Revitalizing duo for testing. I have used the serum also at winter time, but the daycream I took out around month ago. I am sure you have all heard about Murad, but if you want to know more, visit www.murad.com


Murad Advanced Active Radiance Serum

Tuotelupaus: Tämä geelimäisen koostumuksen omaava seerumi lupaa tasasävyisemmän, kirkkaamman ja tasaisemman ihon viikon käytön jälkeen. Tuote perustuu c-vitamiiniyhdisteen luomaan kollageenin uudistamiseen ja suojaan vapaita radikaaleja vastaan. Tuotteen luvataan vaalentavan ihon pigmenttimuutoksia. Tuotteen hinta on 159€.

Omat kokemukseni: Geelimäinen koostumus on miellyttävä ja se imeytyy ihoon, kuten pakkaus lupaakin, minuutissa. Itselläni ei ole ihossa pigmenttimuutoksia, mutta olen kokenut tuotteen todella kirkastaneen ja tasoittaneen ihoa. Olen käyttänyt tätä muutaman kerran viikossa talvella ja nyt päivittäin reilun kuukauden ajan. Koen, että tuote on auttanut ihoani pysymään tasapainoisena ja hehkuvana talven ylitse. Pullon pumppu on välillä temppuillut. Sinänsä pumppupullo tuntuu hygieniseltä ja tuotetta tulee yleensä sopiva määrä kasvoille. Tuote ei sovellu herkälle silmänympärysiholle. Kerran tuotakin kokeilin ja jouduin pesemään tuotteen pois kun silmät alkoivat vuotamaan. Toisaalta silmänympärysihoni on keskivertoa herkempi.

Kenelle suosittelen: Suosittelen tuotetta aikuiselle iholle, jonka oireena on terveen hehkun puuttuminen, aknen jättämät arvet tai pigmenttimuutokset. Tuote toimii erinomaisesti myös vuodenaikojen vaihteen tehokuurina! Ajattelisin tuotteen sopivan lähes kaikille ihotyypeille - kaikkein herkkäihoisempien kannattanee ehkä jättää tuote väliin.


They say: Faster-acting formula with double the brighteners boosts radiance and reverses visible signs of environmental damage. Preserve clarity and defend against future damage for lasting youthful radiance.

I say: I like the gel like consistency. It absorbs to my skin very quickly. I don't have any pigmentation problems at this moment so I cannot comment on that. But what I can say is that I like the product and I feel like it makes my skin brighter and more balanced. I use this product daily, but I cannot use it to my sensitive eye area at all. I recommend this product for adult skin with some problems like dullness, pigmentation and acne scars. I feel like anyone could benefit this product used as a skin treatment to prepearing your skin for a spring. I think this serum is good for all skin types except perhaps very sensitive or young skin.

Murad Essential-C Day Moisture Broad Spectrum SPF 30 │PA+++

Tuotelupaus: Antioksidanttipäivävoiteen luvataan myös vaalentavan pigmenttitummentumia
ja melasmaa. Voide kosteuttaa ja suojaa ihoa auringolta korkean suojakertoimensa avulla. Suojaa luvataan myös ilman saateilta. Aktiiviset raaka-aineet ovat mm. C-vitamiini, ektoiini, retinoli, sinkki ja fosfolipidit. Sodium PCA toimii samaan tapaan kuin hyaluroonihappo ja siloittaa ja antaa iholle täyteläisyyttä.Tuotteen hinta on 89,50€.

Omat kokemukseni: Tämä päivävoide tuntuu aika universaalilta - se ei ole liian raskas tai liian kevyt. Se tuntuu seerumin kanssa riittävän kosteuttavalta tällaiselle kuivuuteenkin taipuvaiselle iholle, mutta imeytyy sen verran hyvin, että uskoisin rasvoittuvan ihonkin tästä pitävän. Talvella en tätä juurikaan käyttänyt, koska ihoni vaatii erittäin hellävaraista ja kosteuttavaa tuotetta, mutta nyt keväällä tämä on ollut ahkerassa käytössä. Tuotteessa on tuoksu, joka haihtuu kyllä iholta päivän aikaan. Ei erityisen miellyttävä, mutta ei toisaalta pahakaan. Sopii hyvin meikin alla ja tuotteen paras puoli on sen päivävoiteeksi korkea suojakerroin. Ei sovi silmienympärysiholleni, mutta kuten edellä mainitsin, silmienympärysihoni on keskivertoa herkempi. Tuote on riittoisa ja tuubi käytännöllinen.

Kenelle suosittelen: Normaalille iholle / sekaiholle. Ihmiselle, joka haluaa päivävoiteelta hyvää suojakerrointa ja soveltuvuutta meikin alle. Kaveriksi seerumin kanssa erityisesti ihon pigmenttiongelmia, väsyneen näköistä ihoa ja juonteita vastaan.

Dr Muradin tuotteita myyvät Apteekit, kosmetologit ja nettikauppa www.showstopper.fi

They say: Powerful antioxidant-rich sunscreen shields and restores environmentally stressed skin. Blocks UVA/UVB rays to prevent sun and free radical damage. Improves skin's barrier function to maintain optimal hydration.

I say: This daycream feels very universal. I mean that I could imagine most of the skintypes liking it. It is not too heavy or not too light. Combined with the serum it is at its' best. I didn't use it so much at winter time because I need something really moisturizing and sensitive but now I use it daily. This product have somekind of scent added - I don't love it but I don't hate it either. It goes well under the makeup but I cannot use it on my sensitive eye area. This tube will last a while and the tube is very practical. I would recommend this product for normal or combination skin. For a person who likes high SPF and perhaps wants to wear a makeup (since it goes well under it). Used with serum it combats against pigmentation issues and tired, dull looking skin.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig