Sisustuksen hienosäätöä - kauniit ja raikkaat sisustuskorit

Makuuhuoneessamme, mieheni työpisteen vieressä oli suuri valkotaulu. Tiedättehän, johon kirjoitellaan tussilla muistiinpanoja.. tai piirrellään erinäisiä taideteoksia (kröhöm). No seinien maalauksen lomassa otimme valkotaulun alas ja päätimme loppujen lopuksi jättää se ripustamatta toistaiseksi. Valkotaulu on todella suuri, eikä se mahtunut varastoomme. Ainut järkevä sijoituspaikka taululle oli makuuhuoneessa olevien Boknäsin kirjahyllyjen takana. Ongelmaksi muodostui se, että taulu jäi hieman näkyviin kirjahyllyn päältä. Aloimme mietiskellä erilaisia vaihtoehtoja taulun peittämiseksi.

Ensimmäiseksi suuntasimme katseemme Boknäsiin ja harkitsimme kapean lisäosan hankkimista molempiin hyllytorneihin. Tämän vaihtoehdon hylkäsimme kuitenkin liian raskaana - kirjahylly kun on muutoinkin aika dominoiva osa makuuhuonetta. Säilytystilaa ei koskaan ole liikaa, joten erinäisten koriste-esine ja valokuvakokoelma-ajatusten jälkeen päädyimme sisustuslaatikoihin. Oikean kokoisia laatikoita oli vaikeaa löytää. Stockmannin nahkalaatikot miellyttivat, olivat oikeaa kokoluokkaa ja tyylisuuntaa, mutta tuntuivat kuitenkin nekin liian raskailta.

Kokkolan reissulla teimme paikallisten neuvosta koukkauksen Minimaniin ja se kannatti. Sisustuspuolella oli laaja valikoima sisustuskoreja ja meillä oli itse asiassa jopa varaa valita eri vaihtoehdoista. Puisten, kokovalkoisten korien sijaan päädyimme raikkaisiin, kankaalla päällystettyihin raitakoreihin. Suuri plussa olivat korien kannellisuus - kirjahyllyn yläosan puhdistus kun ei rehellisyyden nimissä kuulu viikkosiivouksen rutiineihini.


Makuuhuoneesta tulee kyllä vielä ihan kunnollinen postaus, kunhan kaikki palaset ovat loksahtaneet kohdalleen. Vielä hakusessa on mm. verhot, taulut/seinätarrat kirjahyllyn viereisille seinille jne.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig