MyBonBons

Miten hauska onkaan ajatus Italiassa käsin tehdystä luksustuotteesta, joka on käyttäjälleen kustomoitu, perheyrityksen tuottama ja aloitushinnaltaan kohtuullinen. Moni meistä ehkä tietämättäänkin omistaa tällaisen tuotteen.. Nimittäin Nominationin composable rannekorut ovat juuri tätä. Tiedättehän - nuo teräksiset rannekorut, joihin voi keräillä erilaisia kuviopalasia. Itse rannekkeen saa ostettua edullisesti, mutta rannekoru täynnä kuviopalasia onkin jo kohtuullisen arvokas.

Eilen iltapäivällä opin Nominationin tilaisuudessa merkin arvoista, historiasta ja tuotteiden valmistustavasta. Nuo kuviopalat todella valmistetaan käsityönä. Emalikuviot ovat jonkun maalaamat ja kultakirjaimet on joku juottanut kirurginterästä olevaan, tummumattomaan ja allergiatestattuun metalliin. Kultaosia ei kuulemma liimata, koska ne eivät olisi silloin riittävän kestäviä.

Nominationista ja erityisesti sen Composable collectionin rannekoruista olen tänne aiemmin kirjoitellutkin uusien palamallistojen ja omistamani rannekorun myötä. Nyt haluan kuitenkin jakaa teille uuden ihastukseni Nomination Italyn MyBonBons collection koruihin, johon tilaisuudessa sain tutustua.


Niin, Nomination on todella muutakin kuin nuo kaikille tutut metallirannekkeet. Merkin alta löytyy itse asiassa hyvin laajakin kokonaisuus erilaisia tuotteita, joita näihinkin kuviin muutamia poimin.

Moni onkin varmasti nähnyt muotilehdissä MyBonBons Collectionin herkulliset mainokset, joissa koruihin on yhdistetty herkullistakin herkullisempi leivosten maailma. Tämä mallisto on muuten kehitetty yrityksen perustajan, charmantin vanha herra Paolo Gensinin ideasta. Pakkaukset sen sijaan kunnioittavat hänen taustaansa - Paolo oli ennen yrityksen perustamista jäätelömyyjä. Pakkaukset ovat todella suoraan kuin herkkukaupasta. Pahviset pakkaukset muistuttavat pieniä leivoslaatikoita ja korurasiat puolestaan kuppikakkuja. I love it!


MyBonBons Collectioniin kuuluu kaula-, korva- ja rannekorut, sekä sormus. Pidän siitä, että Nominationin korut ovat yhdisteltävissä toistensa kanssa - eri mallistojen rannekorut näyttävät kivoilta kerrostettuina (yllä yhden Nomination tyttösen rannekoruyhdistelmä). Olinkin todella iloinen kun sain kotiin viemisiksi tapahtumasta MyBonBons nahkarannekkeen tähtisymbolilla ja malliston hentoisen kaulakorun nimeni ensimmäisellä kirjaimella. Molemmat jäävät varmasti jokapäiväiseen käyttöön ja näyttävät hyviltä muihin koruihini yhdistettyinä.


Nahkarannekkeita on montaa eri väriä, joista jokainen varmasti löytää oman suosikkinsa. Sävyt on hauskasti nimetty eri jäätelömakujen värein. Omani on "Sweet cookie color".

Onko Nomination teille tuttu ja omistatteko yhtään merkin korua? 

Mukavaa viikonloppua! xo

2 kommenttia

  1. Useammankin Nominationin palakorun omistan. Ne on ollut kovassa käytössä, mutta viimeaikoina unohtuneet laatikon pohjalle. Pitää muistaa ottaa taas käyttöön! Ja onpa muuten ihania nuo nahkarannekorut.:-D Voisin hankkia palakorujen kaveriksi tuon ihanan pinkin!

    VastaaPoista
  2. Sini: Minä itse asiassa puntaroin juuri tuon pinkin ja ruskean välillä! Pinkki on ihana ja oli siellä sellainen vaaleampi, roosa sävy, joka oli kaunis myös. Nyt kesäksi varsinkin nuo nahkarannekorut ja rannekorujen kerrostaminen jotenkin sopivat! xo

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig