Makuuhuoneen turkoosi seinä

Lupasin näyttää teille makuuhuoneen sisustuksen edistystä ja tässäpä sitä sitten olisi. Seinien maalaus saatiin vihdoin ja viimein viikonloppuna valmiiksi. Aikaa siinä menikin - kolme maalikerrosta epätasaiselle pinnalle (telaa joutuu painamaan ihan eri tavalla seinää vasten) ei ollut mikään pikaprojekti. Mutta pikkuhiljaa hyvä tulee.

Me löysimme kuin löysimmekin sen täydellisen turkoosin sävyni. Muut seinät maalasimme vihertävään/siniseen taittuvalla valkoisella. Kaikki maalit otettiin täyshimmeänä. Kuviin on hieman vaikeaa saada sitä todellista sävyä ikuistettua, mutta aika lähellä ollaan tässä ensimmäisessä kuvassa, kun katsotte peilin alla olevaa kohtaa:


Ihan vielä ei olla makuuhuoneen kanssa valmiita - ainakin päiväpeite uusitaan ja ikkunoissa olevat ruskeat, puiset kaihtimet vaihdetaan todennäköisesti verhoihin. Myös Boknäsin kirjahylly saattaa saada pientä lisäystä jossain vaiheessa.

3 kommenttia

  1. Ihanan näköistä, ei yhtään liian räikeän värinen tuo seinä :)

    VastaaPoista
  2. Susu: Joo, kiitos vinkistä!! Oltaisiin otettu aivan liian tumma väri, jollet olisi meille asiasta vinkannut. Nyt kyllä on ihana seinä! :) xo

    VastaaPoista
  3. Mikä värikoodi on?

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig