Kovat piipussa - Priorin

Olipas ihanaa nukkua oikein kunnon yöunet muutaman levottoman ja vähäunisen yön jälkeen. Viikonloppuna taisin käydä vähän ylikierroksilla ja yöt menivät pyöriskellessä.

No, tarkoitus ei ollut tulla tänne kertoilemaan unesta, vaan päivittämään hiusten tilannetta. Sillä nyt laitettiin kovat piippuun hiusten kohdalla syyskuisia häitä ajatellen. Olen syönyt ihan päivittäistavarakaupasta saatavaa ravinnelisää hiuksille ja kynsille, mutta tulokset eivät ole tässä tilanteessa olleet riittävän näkyviä ja nopeita. Mies kyllästyi hiusvalitukseeni ja osti minulle Priorin kuurin muutamaksi kuukaudeksi. Itse en olisi sitä ehkä raaskinut ostaa - parin kuukauden kuuri kun maksaa lähemmäs 80€ (netistä tilaten voi saada edullisemmin). Toisaalta kyllä mietin, että ne hiustenpidennykset tulisivat maksamaan aika paljon enemmän..


Päivitän teille hiusten tilannetta uudelleen vaikka kuukauden kuluttua. Toivottavasti tämä auttaa hieman tavoitteessani saada kaunis ja tuuhea tukka häihin.

Onko teillä kokemuksia Priorinista?

2 kommenttia

  1. Mulla ei oo priorinista kokemusta mutta tuossa paketin kyljessä näkyy lukevan että sisältää biotiinia. Mitäs muuta se sisältää? Mä tilasin iherbiltä biotiinikapseleita, jotka sisältävät 5 mg biotiinia. Oon lukenut jonkun verran hiustenkasvuun liittyvistä asioista ja tuo biotiini niissä on mainittu. Kynsiä pitäisi myös vahvistaa ja lähinnä siksi sitä syönkin.
    Kokemuksia en pysty tästäkään sanomaan vielä kun oon vasta muutaman päivän sitä syönyt :)

    VastaaPoista
  2. Susu: Nyt äkkiä vilkaistuna noissa on ainakin B5 ja B7 (biotiini) vitamiineja, vehnänalkioöljyä ja hirssiuutetta. Saapa nähdä onko pillereillä vaikutusta! :) Raportoin kyllä asiasta sitten, jos hiukset yht'äkkiä venähtää / tuuhenee. xo

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig