Hääsuunnittelua - The dress

Muiden bloggaajien juhliessa Helsingissä, minä säntäilin miehen kanssa viikonlopun Kokkolassa paikasta toiseen. Hääsuunnittelujen kannalta alkoi nimittäin olla kriittiset hetket erityisesti juhlapaikan valinnan suhteen. Juhlapaikkojen katsastamisen lisäksi kävimme sovittelemassa pukuja. Miehelle puku jo löytyikin - shaketti. Myös minä sain jonkinlaista kuvaa pukumalleista.

Suureksi yllätyksekseni oikeastaan kaikki puvut/mallit, joita sovitin, näyttivät aika hyvältä päällä. Hoikkahan minä olen, mutta ajattelin pituusrajotteisuuteni tuovan jotain ongelmia puvun valintaan. Nyt sain huomata, ettei leveähelmaisetkaan mekot tuo "kävelevä lumipallo efektiä", kuten ehdin jo pelätä. Eipä silti, taidan kuitenkin päätyä hieman kapealinjaisempaan vaihtoehtoon.

Tässäpä pari harkinnassa olevaa mekkoa, joita sovittelin Morsiusatelje´ AS.Uniikissa. Suosittelen liikettä lämpimästi! Molemmat mekot olivat kooltaan minulle liian suuria, mutta niistä toki saa tilattua  pienempiäkin kokoja. Minulla oli fiksusti sovittaessa mustat rintsikat päällä, joten photoshoppasin vähän niitä pois kuvista. En jaksanut kuitenkaan piipertämään alkaa, joten muokkaukset näkyvät hieman kuvissa. Toivottavasti ne eivät haittaa liikaa.


Yllä olevaan mekkoon kuului oikeasti suurempi alushame. Halusin kuitenkin kokeilla sitä myös kapeammalla hameella (isompi oli parempi). Pidin erityisesti mekon laahuksesta. Etuosa oli hyvin simppeli. Tämä mekko ei ollut ehkä niinkään miehen mieleen, mutta itse kyllä siitä pidin.Tässä mekossa ei ollut laahusta, mutta yläosa oli ihana ja tämä mekko olikin meidän molempien suosikki. Kapea linja ja empiremalli tuovat hieman lisäpituutta lyhyeen varteen. Kokeilin myös mekkoa, joka oli istuva aina lantiolle saakka, josta se lähti sitten levenemään helmaan. Mies piti mekosta (varmaankin sen vartalonmyötäisyyden vuoksi), mutta se ei taas ollut ehkä oma suosikkini, enkä muistanut sitä kuvauttaa.

Sovittelin myös huntua ja voi olla, että sellaisen kirkkoon haluan. Tuli kyllä ihana prinsessaolo mekkoja sovitellessa! Täällä Helsingissäkin on tarkoitus käydä häämekkoja katselemassa. Mutta kiva tietää, että pari hyvää vaihtoehtoa on jo olemassa.

Toivottavasti kaikilla on ollut mukava viikonloppu! Pääsiäistä ja sen pitkää viikonloppua kohti - kepeää maanantaita. xo


3 kommenttia

 1. Voi terve susta tulee upea morsian!

  VastaaPoista
 2. Huh huh!! Upeita mekkoja! Tässähän tulee hääkuume vaikkei miestä olekkaan. Sinusta tulee upea morsian!! (terveisin pitkäaikainen lukija, joka kommentoi ensimmäistä kertaa)

  VastaaPoista
 3. Ansku: Voi kiitos! :) Näin ainakin toivotaan!! Mietinkin viikonloppuna, että pitäisi käydä hakemassa inspiraatiota sun hääpostauksista. xo

  Miia: Nuo olivat kyllä molemmat aivan ihania! Minulla alkoi hääkuume nousemaan kunnolla oikeastaan vasta juuri mekkoja sovitellessa. Jotenkin ei ennen ole oikein tuntunut todelliselta, että tässä sitä häitä kohta vietetään. :) Kiitos ja kiva, että kommentoit!! xo

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig