Classics - White shirt

Vaikka valkoinen kauluspaita kuuluukin olennaisena osana vaatekaapin peruspilareihin, en koskaan ole ollut täysin sinut sen kanssa. Usein se tuntuu hieman liian viralliselta, liian persoonattomalta. Talvella se on liian kylmä kaltaiselleni vilukissalle. Se täytyy silittää.

Omasta vaatekaapistani löytyy tällä hetkellä kaksi varsinaiseksi kauluspaidaksi tituleerattavaa vaatekappaleita. Musta, siistimpi kauluspaita, jota käytän lähinnä hautajaisissa. Kuvassa näkyvä valkoinen kauluspaita on sen sijaan käytössä silloin tällöin ihan arkenakin. Kauluspaidan materiaali on ihan ohkaista puuvillaa, joka saa ollakin hieman rutussa, eli silittämistä ei tarvitse. Toki paidan saa siistimmäksi, jos jaksaa silitysrautaa sille näyttää.

Eilen vetäisin hameen kaveriksi tuon valkoisen, eikähän se nyt ihan hullulta näyttänyt. Nyt kevääseen itse asiassa aika hyvä.

Nyt takaisin vappupallojen, munkkien ja siman maailmaan. Siman tein viimeviikolla, jotta se ehti hyvin näin vapuksi. Ilmapallot ja serpentiinit roikkuvat jo katossa, joten munkkitaikinan valmistus on asialistalla seuraavana. Mukavaa vappua kaikille! Näkyillään viimeistään ensi viikolla. xo

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig