let the search begin

Kait se on tunnustettava - ei tästä enää talvea tule. Olen maalaillut miehelle kuvaa kohta ilmaantuvasta takatalvesta ja hiihtokeleistä. Naureskellut miehen puheille kesärenkaiden vaihdosta. Kieltäytynyt itsepintaisesti uskomasta sitä, että uusille retkiluistimilleni ei taida tulla tänä talvena lainkaan käyttöä.

No tapanani ei ole jäädä murehtimaan sitä mitä ei ole, vaan keskittyn mielummin niihin hyviin asioihin jokaisessa tilanteessa. Nyt olen suuntaamassa tarmoni ja huomioni kevättakin metsästykseen. Vanha trench coat alkaa olla jo tiensä lopussa. Kohta jo kymmenen vuotta palvelleena.. on aika tullut sanoa sille hyvästit ja etsiä uutta ja parempaa tilalle. Takissa ei varsinaisesti ole mitään vikaa - ei reikiä, ei kulumia, ei tahroja. Kierrätykseen aion takin viedä ja uskon, että joku onnellinen saa siitä vielä monta hyvää käyttövuotta. En vain ole enää tyytyväinen takin istuvuuteen, väriin tai malliin. Ja tunnustettakoon, että vaikka vastustankin kertakäyttökulttuuria, mieli vain tahtoo jo jotain uutta.

Noin niinkuin periaatteessa haluaisin tilalle toisen trenssin. Käytännössä olen kyllä valmis antamaan mahdollisuuden myös muille kevättakeille, kunhan ne sopivat sekä kevääseen, että syksyyn. Toivon istuvuutta, pitkäikäisyyttä ja no, sitä jotain. Ihan ensimmäisellä vilkaisulla nettikauppoihin en löytänyt mitään maata järisyttävää. Nämä kuitenkin tallensi kansioihin tarkempaa tarkastelua varten:

 
I guess I have to surrender and admit.. the winter isn't going to come to Helsinki anymore. I haven't got my mind to confess that complitely before, but I think it is about the time.

Well, it's not my habit to swell on the things that doesn't exist but to figure out good things in every situation. Now I am enjoying spring fashion and I have one actual fashion related need - I have to buy a new spring coat. My old trench coat is almost 10 years old - yes, 10!! I think it is time to say goodbye. The coat is not actually in a bad condition. But I want something new and better fitted.

I think I want another trench but I am open for other kind of jackets too. I want the coat to fit both spring and autumn seasons. And I want excellent fit and certain je ne sais quoi. Here was few thing my eyes catched while browsing the internet:


mint&berry coats: zalando.fi
selected femme & object coats: stockmann.com
zara coat: zara.com

Laitoin tuon nahkatakin kollaasiin oikeastaan vain siksi, että siitä pidän. Pidemmällä aikavälillä aion kyllä kivan nahtakainkin hankkia, mutta tällä kertaa se ei vielä ole ajankohtaista. Onneksi kevättakkien kanssa on hieman enemmän miettimisaikaa kuin talvitakkien  - kivat talvitakit myydään loppuun niin nopeaa, että mattimyöhäiset jäävät nuolemaan näppejään, jos liikaa alkavat miettimään. Näistä ajattelin ainakin Zaran ja Selected Femmen takit käydä sovittelemassa. Pastellinvärisiä takkeja olen myös ihaillut mutta en tiedä.. voi olla että jätän väliin. En oikein jaksa uskoa sellaisen pitkäikäisyyteen. Toisaalta, jos johonkin täydelliseen yksilöön törmään, olen aina valmis kääntämään takkini tässä asiassa.


I am not really looking for a leather jacket right now.. later perhaps. But I liked that Object one, so I decided to put it in. Luckily there is still a lot of time when it comes to spring coats. With winter jackets you have to be quick or the nicest ones are going to be all sold out. There is always much more selection with lighter coats. Anyway, I am going to go and try on the coats from Zara and Selected Femme. If I am not going to find anything special from the store, I will order some coats from online to try on. That is my plan!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig