Lace blouse x 3

Eilinen postaus jäi väliin - pahoittelut siitä! Postasaiheita olisi takataskussa vaikka kuinka paljon (häämeikkiasiaa, vaatekomerojuttuja, kasvavan kevätostospinon esittelyä...). Eilen kuitenkin juoksentelin kaupungilla asioilla. Miehelle haussa oli synttärilahja ja tuttavapiirimme vastasyntyneelle pieni muisto. Vauvalle löytyikin Pentikistä ihana pehmopupu ja myös miehen pakettiin sujahti jotain pehmeää ja toivottua.

Minun keväthankinnat alkavat olla aikalailla tehtyjä lukuunottamatta muutamaa juttua. Päällimmäisenä tietysti se kevättakki. Toivelistalla ovat myös neule jossain pastellin sävyssä, pitsipusero, pienikokoinen vaalea laukku ja veikeät korot. Matalat kengät tilasin jo ja ne ovat postissa matkaamassa kotiin. Pitsipaitoja on onneksi nyt kaupoissa pilvin pimein. Jotain tämän tyylistä olisin vailla:

 
I didn't have time yesterday to write my usual post, I am sorry about that. I was searching for a birthday present for my fiancé and a gift for a newborn baby. I was able to find a cute little bunny for the baby and something soft and cosy for my fiancé.

I have made most of the shopping for the new season. I will write about those things later. I haven't found the spring coat yet. Other things I am thinking to buy are pastel colored knit, a lace blouse, smaller handbag with light colour and some nice heels. I already ordered a pair of flats. Luckily when it comes to lace tops there are lot of options to choose from:


1.Lindexin kauniin puseron olen jo bongannut useammastakin blogista. Kaunis ja simppeli vaihtoehto. 2. Zaran puserossa on kaarrettu helma, nappilista takana ja läpikuultava materiaali. 3. Odd Mollyn pusero on pitsimäistä neulosta ja myös tämän puseron juju on paidan selkäosassa. Selässä on nimittäin napit ja napittamaton alaosa jää kauniisti hieman avoimeksi.

[Hei ja tuohon häämeikkiasiaan viitaten ottaisin mielelläni vastaan suosituksia hyvistä meikkivoiteista ja kauniista luomiväripaleteista morsiammelle. Meikkivoiteen tulisi tietysti kestää hyvänä aamusta iltaan ja näyttää hyvältä kuvissa. Luomiväripaletilta odotan kaunista levittyvyyttä ja neutraaleja sävyjä.]

 
1. This pretty blouse is from Lindex and I have been spotting it in many blogs already. 2. Zara blouse has some serious boho feel into it. 3. Odd Molly knit is beautiful and it has button details at the back.

2 kommenttia

  1. Meikkivoiteista suosittelisin Lancomen Teint Miraclea! Peittää hyvin ja tekee ihon todella kauniiksi. Diorilla ja IsaDorilla on kauniita paletteja, jotka sopivat morsiusmeikkiin. Oletko harkinnut Inglotia? Siellä voi käydä rakentamassa oman luomiväripaletin toivomistaan sävyistä.

    Pitsipuserot eivät ehkä ole ominta tyyliä, mutta täytyy sanoa että tuo Zaran neule on todella kaunis!!"

    VastaaPoista
  2. VeeraH: Hei kiitos! Täytyykin hakea näyte tuosta Lancomen meikkivoiteesta. Inglotin luomivärejä olen joskus käynyt ihailemassa, mutta niiden kohdalla iskee aina valitsemisen vaikeus. :) IsaDora ei tullutkaan mieleeni, Diorin paleteista kyllä pidän, mutta usein saattavat olla aika kimaltavia. Täytynee mennä tutustumaan, minkälaisia paletteja heillä on tällä hetkellä tarjolla! xo

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig