Essie Ballet slippers - kynsilakka morsiammelle ja hiushöpinää

Olen miettinyt hääpäivää ja omaa suhdettani erinäisiin lisäkkeisiin ja kaunistautumisen ekstroihin. Aluksi kerroin miehelleni haluavani rakennekynnet ja hiuslisäkkeet. Rakennekynsistä olen jo oikeastaan luopunut, hiuksista en ole vielä täysin varma.

Olen jo reilun kuukauden lupaillut hiuspostausta viimeaikaisista hiusongelmistani, mutta olen aina vain työntänyt sen kirjoittamista eteenpäin. Sanotaan nyt sitten tässä yhteydessä, että hiukseni eivät ole hyvässä kunnossa - eräänä aamuna huomasin, että hiusten takaosasta oli iso tukku hiuksia katkennut. Siitä päältä, näkyvistä. Kyse ei ole hiusten lähdöstä, vaan viime kesän auringossa olon ja liian rankkojen käsittelun aiheuttamista vaurioista. Pahimmillaan päällä oli 5-10 sentin hiustupsua, nyt tilanne alkaa olla jo vähän parempi ja katkenneet kohdat sekottuvat paremmin muihin hiuksiin. Mutta olo ei ole erityisen hehkeä hiusten osalta, enkä oikein jaksa uskoa, että tilanne korjaantuisi syksyyn mennessä. Joten lisäkkeitä kyllä vakaasti harkitsen.


I have been thinking about our wedding and trying to built an opinion about different beauty extras. At first I told my fiancé that I am going to get acrylic nails and hair extensions for our wedding. Now I am not sure about the nails.. hair extensios I am still thinking about. Main reason is that my hair are still very short and not in the best condition.
Mutta sitten niihin kynsiin. Halusin löytää jonkin kivan vaihtoehdon hääpäivän manikyyriin. Nina Garcia listasi Essien Ballet slippers kynsilakan yhden sadasta jokanaisen must have asiasta, joten hain lakan testaukseen. Ja onhan se kyllä kaunis. Vaatii tosin pari kolme lakkakerrosta päästäkseen oikeuksiinsa, mutta on todella vaivan arvoinen. Täydellinen kynsilakka morsiammille tai oikeastaan kenelle tahansa. Fresh and chic!


So the nails then. I wanted to find some nice nailpolish for my wedding manicure. Nina Garcia thinks that Essie's Ballet slippers in every women's must have, so I went and picked it up. And yes, it is pretty. Very pretty. You have to paint 3 layers though to make best out of it, but I think it's worth it. Perfect nail polish for brides or anyone really. Fresh and chic!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig