Warmth

Olen huomannut pari asiaa muutaman viimeisen vuoden aikana, mitä tulee talvesta nauttimiseen.

lämpimät, mukavat kengät
untuvatakki
korvat peittävä pipo
paksu, pehmoinen kaulaliina
vuoratut käsineet
kerrospukeutuminen

Itsestään selviä asioita, eikös. Niitä, joita äidit yrittävät enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi opettaa jälkikasvulleen. No minä olin itse niitä tyyppejä, jotka luistelivat korkosaappailla (usein vielä vuorettomilla sellaisilla) talvet läpi. Villakangastakissa värjöteltiin, pää paljaana ja ohuet hanskat käsissä. Ihmehän se olisi, jos tuollaisella vaatetuksella talven pakkasista nauttisi.

 
I have learned few things about enjoying the winter during the last years..

warm, comfortable boots
down coat
hat that covers ears
thick, warm scarf
lined gloves
layers

Very obvious things, you might think. Well, I was one of those girls sliding thorought the ice with high heel boots. I was shivering inside wool coat, without hat, with very thin gloves on if any. I can tell you, it is very hard to enjoy cold winter up north like that.

No mitään saarnaa ei ollut tarkoitus kirjoittaa. Sanomattakin lienee selvää, että olen kyllä parantanut tapani. Nykyään en suostu palelemaan tai harvemmin tinkimään siitä mukavuudestakaan. Tässäpä muutama lämmin suosikkini tältä talvelta.


I have learned my lesson - these days I am not willing to feel cold or uncomfortable. Here are some of my warm favorites from this winter.

Morrisin ihanan lämpöinen villaneule on todella pehmeä päällä. Morris on muuten ruotsalainen merkki, jolta löytyy kivaa, hieman englantilaistyylisiä, klassisia perusvaatteita. Löytyy nykyään ainakin joistain Sokoksista, mutta oma neuleeni on tilattu Nelly.comista. Innostuimme ostamaan miehellekin pari neuletta samalta merkiltä, koska olen käyttänyt omaa paitaani niin paljon.


Morris is a Swedish brand of classic, kinda English style of clothing. My sweater is soft and warm, 100% wool. I have used this so much that we decided to buy few sweaters from this brand for my fiancé too.

Stockmannin villa/cashmere huivi on valtavan iso, kevyt, pehmeä ja lämmin. Pystyn kääriytymään huiviin lähes kokonaan, mutta yleensä se löytyy kaulalta.


Stockmann scarf is huge, warm, light and soft - wool and cashmere. I can nearly wrap my whole body in it, but usually you can see it around my neck.

Tupsupipo on yksi joululahjoistani mieheltäni. Vaikka pipo on löysää neulosta, se on erittäin lämmin fleecevuorensa ansiosta. Pipon voi halutessaan jättä takaraivolle keikkumaan, mutta sen saa vedettyä myös kunnolla korville. Ja kaiken kruunaa tietysti keinoturkistupsu!

Tähän pitäisi varmaan vielä lisätä se tämäntalvinen Zaran untuvatakki ja ne pari talvea vanhat, pitkävartiset saappaat. Mutta ne ovat taineet täällä jo sen verran vilahdella, että jätetään kuvat väliin. Mutta niin.. jos talvi ei jostain syystä innosta, kannattaa aloittaa sieltä päästä, mistä uusi urheiluharrastuskin - kunnon välineistä!


Lastly there is my hat I got as a Christmas present. It is knitted but what makes it warm is a fleece lining it has. I like faux fur details pretty much in anything, so I love this hat for its' detail too.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig