New boots from Calvin Klein Jeans

Näitä saappaita kävin ihailemassa Calvin Klein Jeans Kampin liikkeessä jo jokunen viikko takaperin. Kyseinen merkki on suosikkini alusvaatteissa ja myös miehelle on löydetty kyseisen liikkeen valikoimasta takki. Ennen Design Museon Henrik Vibskovin näyttelyyn menoa kävin tiistaina kengät itselleni hakemassa - päädyin siis asun sijasta kenkiin tällä kertaa. Näille on tärkeämpää käyttöä.

Minulla on muuten hieman ristiriitaiset tunteet kyseisestä liikkeestä. Miehelle takkia ostettaessa saimme ihan ykkösluokan palvelua. Todella hyvää! Muilla käyntikerroilla palvelua on saanut pyydellä ja siltikään sitä ei ole välttämättä tullut tai se on ollut.. no tiedättehän, nihkeää. En nyt viitsi tarkemmin avautua, mutta olisin ostanut nämä kengät jo todennäköisesti ensimmäisellä käyntikerralla, mutta tuolloin pyynnöstä huolimatta ei kukaan myyjä viitsinyt irrottautua hetkiseksi työstään hakemaan minulle kenkiä varastosta. Harmittaa vähän, koska kenkiin oli tuona aikana tullut hieman ahkerasta sovittelusta tullutta kulumaa neulososiin, eikä hinnasta pystynyt yhtään neuvotella.

No hieman huono maku suussa päädyin kengät kuitenkin ostamaan, koska en yksinkertaisesti ole vain löytänyt mitään saapasparia, joka olisi yhtä paljon kenkäfriikin sydäntä sykähdyttänyt.


I have had my eye on these boots for a while and on Tuesday before Henrik Vibskov exhibition in Helsinki Design Museum I went and picked them up. I would have bought them before, but sometimes when you don't get the best service, you don't want to buy things with a price tag where I think good service should be included. I wasn't able to find any other shoes I would like more than this pair, so I caved in and got these lovely creatures..

Pidän kenkien korkeista korosta, kengän etuosan mallista, platformista ja kapeasta varresta. Nämä saappaat sopivat myös hameiden kaveriksi. Minulla on aika kapoiset jalat ja pohkeet - usein tämä luo haasteensa saappaiden ostossa.  Materiaali on pehmeää, mutta paksua nahkaa ja neulososio tuo mielestäni kivaa pientä lisää saappaisiin. Katsoin kuitenkin, että voin käydä otattamassa sen suutarilla pois, jos se alkaa jossain välissä mieltä vaivata.

Kengät pääsivät jo eilen kävelylle, mutta asukuvaa ei eilisestä ole. Otatan näistä kaunokaisista kuvan in action niin pian kuin mahdollista. Mukavaa torstaita!

♥  
I love pretty much everything in these shoes. I love that they are soft but thick leather, I like the high heel and the platform and I love the simple but edgy model. The kitted part is lovely but if I get bored with it, it is possible to go and get it off by the shoemaker. I have used them already and I am sure to share them with you in an outfit later on. Have a happy Thursday!

2 kommenttia

  1. Aika huikeet bootsit! Hyvä ostos. Tosi outoo, ettei ne suostunut antaa alennusta jos kengissä jo jotain kulumaa.. Huono asiakaspalvelu on jotain niin ärysttävää!! Mä en uskalla edes mennä noihin tuollaisiin liikkeisiin kun tuntuu, että siellä katsotaan niin nenänviertä pitkin. Tilailen sitten netistä, jos jotain kalliimpaa haluun.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Joo, ne on kyllä ihanat! :)

    Kengät olivat muuten alennuksessa, mutta olisin halunnut pienen pyöristyksen hintaan kun olivat tosiaan kuluneet siitä, mitä ensimmäistä kertaa kun kenkiä katselin. Mutta ilmeisesti heillä on sitten tiukempi hintapolitiikka.

    Minulla on yleisesti ottaen ihan hyvää sanottavaa pienempien putiikkien palvelusta, mutta välillä sitä niitä huonojakin kokemuksia eteen tulee. Ja täytyy nyt vielä korostaa, että joltain myyjältä ollaan tuolta saatu todella hyvääkin palvelua. Huono palvelu tuolla sitten on lähinnä ollut vain palvelematta jättämistä.. No mutta kivat kengät sain ja muusta viis! :) Itse kyllä ostan tuotteet mielummin oikeista liikkeistä kuin netistä - jotenkin surettaa kun kaikki kaupat on siirtymässä nettiin. Netti taas on tietysti hyvä kun siellä sitä valikoimaa on niin paljon. Puolensa molemmilla. :)

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig