Viikonloppujännitystä

Excited for the Weekend


Eilinen päivä oli todella mukava. Kävin hiihtelemässä meren jäällä, auringon paisteessa ja napakassa tuulessa. Näin myös ystävääni kaupungilla ja kiusasin miestä illalla liialla energiallani. Välillä sitä energiaa tuntuu olevan niin, että korvista ulos pursuu. Ehkäpä kevään tulo ja lisääntynyt valo on saanut energiatasot taas nousuun. Pieni flunssanpoikanen kyllä kiusasi viime viikolla, mutta se tuntuu onneksi olevan nyt selätetty.Adsense huomautti minulle blogini yhteensopivuudesta mobiililaitteiden kanssa. Omassa puhelimessani ja tabletilla blogi kuitenkin pelittää hyvin.. Hihkaiskaa jos teillä on ollut ongelmia jonkin laitteen tai selaimen kanssa!


Huominen tuo tullessaan yhden ajanjakson päätökseen. Otamme nimittäin auton ja suuntaamme kohti Keski-Suomea. Reissun päämääränä on tyhjentää pikkuruinen Vaajakosken asunto, siivota se ja jatkaa matkaa uusiin seikkailuihin. Helsinkiläinen minusta virallisesti tulee vasta maaliskuun alussa, joten ajatukseen on hieman aikaa totutella. Käytännössä toki olen täällä viimeiset kuukaudet oleskellut hyvinkin tiiviisti.

Samalla reissulla olisi tarkoitus suunnata myös laskettelemaan. Hui ja ihanaa!! Enpä ole mäessä vuosikausiin käynytkään. Ja innolla odottelen myös hotellisänkyä ja -aamiaista. Minua ei täällä viikonloppuna todennäköisesti juurikaan näy. Saatan ajastaa jotain huomiselle, mutta katsellaan. Ensi viikolla kuitenkin viimeistään taas nähdään! Aurinkoista viikonloppua!!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig