Puppy fever

Eilen illalla joulu lähti talosta. Se lähti vähän ennenaikaisesti, sillä olimme suunnitelleet vievämme kuusen pois vasta viikonloppuna. Hankimme joulukuusen kuitenkin niin aikaisessa vaiheessa, että neulasten variseminen alkoi jo olla liiallista. Kuusen isoimmat pallotkin pomppivat lattialle, kun kuusen oksat eivät niitä enää jaksaneet pidellä. Vaikka koristeet lähtivätkin varastoon, mieleen jäivät monet ihanat muistot tältä joululta - ensimmäinen, yhteinen joulu rakkaani kanssa, jonka kanssa tulemme toivottavasti näkemään vielä monen monet joulut ja uudet vuodet!

Meillä on kärsitty pentukuumeesta! Kovasti ollaan pohdittu ja mietiskelty, mikä olisi se meille sopivin rotu. Ollaan luettu tietoa eri roduista ja kartoitettu kasvattajia. Koiran pitäisi olla aktiivinen ja ystävällinen koira, joka tykkää touhuta ja lenkkeillä, mutta joka osaa rauhottua kotona. Sen pitää mahtua luonteensa ja kokonsa puolesta kerrostalokaksioon. Emme ole hankkimassa mitään sylikoiraa, vaan sellaisen tomeran hännänheiluttajan, joka pysyy juoksulenkilläkin mukana ja viihtyy kaupunginosassa, jossa on muita koiria, ihmisiä ja autoja.


Tällä hetkellä olemme miettineet Parsonrusselinterrieriä, joka löytyy minun kotikotoakin. Parsonit näyttävät samalta kuin Jackrusselit, jos vain kuvittelet niille hieman pidemmät jalat ja sopusuhtaisemman rakenteen. Emme ole vain löytäneet Helsingin läheisyydestä sopivaa pentuetta, mutta kauempaa kyllä on jotain pentuja/pentueita tiedossa. Vinkatkaa, jos tiedätte! Etsimme rekisteröityä, puhdasrotuista, rotumääritelmän mukaista pentua luotettavalta ja vastuuntuntoiselta kasvattajalta, jolle on myönnetty kennelnimi. Etsimme etupäässä kotikoiraa, mutta koiraharrasteetkaan eivät ole poissuljettuja metsästystä ja näyttelyitä lukuunottamatta.

Yritän kirjoitella tänään vielä ripsiväriarvostelun - blogi on ollut viimeaikoina hieman sivupoluilla, mutta mikäpäs siinä. En ole koskaan halunnut kovin tiukasti aihemaailmaa rajoittaa, vaikka muoti ja kosmetiikka ovatkin ne pääkiinnostukseni aiheet täällä. Oriflamen ripsarista ilmestynee arvio siis tänään tai huomenna. Hei, ja mukavaa perjantaita!!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig