Kosmetiikan säilytysjärjestelmä

Acrylic makeup organizer


Uusien kylppärinkaappien myötä nousi halu myös kosmetiikan säilytyksen miettimiseen. Tällä hetkellä pidän meikkejäni meikkipusseissa, mikä ei ole se ideaali tai edes käytännöllinen tilanne. Olenkin katsellut erilaisia akryylilaatikoita värikosmetiikan järjestelemiseen.


Getting the new cabinets for our bathroom made me want to get organized with my makeup too. In this moment all my makeup is in makeup bags. It is not very functional. So I have been looking around for nice way to organize all of it. And I find that acrylic makeup organizers are the way to go.

Ikean Godmorgon laatikosto on edullinen ja järkevän oloinen. Ongelmaksi nousivat vain laatikon mitat.32x28x10senttinen laatikosto ei olisi mahtunut uuteen kaapistoomme. Stockmannilla myynnissä oleva Nomess Copenhagenin laatikosto on sopivan kokoinen (32x21x9cm), mutta aika hintava. MUJIn laatikoista löytyy paljon eri kokonaisuuksia, joten tällä hetkellä nuo laatikostot ovat harkintalistalla korkeimmalla. MUJIa ei vain tietääkseni saa Suomesta, joten laatikoita ei pääse missään oikein hypistelemään. Olen netistä katsellut muutaman bloggajan kokemuksia heidän sivuiltaan tilaamisesta ja tietääkseni ongelmia ei ole ilmaantunut.. Ehkäpä minäkin uskaltaudun.


In US there is much bigger selection of these kind of organizers. For example from container store you can find a organizer similar to Nomess Copenhagen in 35 dollars, when that specific box costs in Stockmann around 69 euros, which is closer to 100 dollars. Ikea Godmorgon box is a good and affordable one, but it is too big for our bathroom closet. So I am starting to think that MUJI it's going to be! They have different kind of acrylic organizers. The only thing is that they don't have store in Finland, so I should have to order it from online.. But I think it might be worth it.


2 kommenttia

  1. Noi läpinäkyvät on kyl tosi kivat. Pitäs varmaan hankkia. Olis kiva saada meikkien värit esille.

    VastaaPoista
  2. Emzi: Niinpä! Meikkipusseissa on se vika, ettei pysty näkemään niitä meikkejä ja usein sitten jotkut jutut unohtuvat sinne pussien pohjalle. Toinen juttu on se, etteivät meikkipakkaukset likaannu niin herkästi, kun ne on siististi järjesteltynä laatikoihin vrt. kun ne pyörivät meikkipussissa. Mä informoin myöhemmin, miten tuo MUJIn tilaus menee! :) xo

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig