Kihlasormukseni

No nyt on se oikea kihlasormus ollut sormessa jo useamman päivän. Ja ihan omaltahan se tuntuu. Kihlasormukseni on 9 timantin valkokultainen rivitimanttisormus. Se on todella kaunis yksinään, mutta vihkisormukseni kanssa ne muodostavat aika näyttävän parin.

Timantit ovat muuten istutettu todella hyvin. Ajattelin, että tämä sormus tulee repimään kaikki neuleeni ja sukkahousuni, mutta tähän mennessä siihen ei ole tarttunut mitään. Ei, vaikka en ole varonut lainkaan saati ottanut sormusta pois sormesta missään tilanteessa.


Meillä on muuten kihlajaiskuvakin vielä ottamatta. Ehkäpä tänä viikonloppuna.. Mutta eipä niitä aiemmin olisi voinut ottaakaan - ilman sormusta.


So I finally received my engagement ring from the jeweler. It is white gold, like my wedding ring, with 9 diamonds. It looks really pretty on its' own but this ring with my wedding ring are just amazing together. The diamonds are set so well - they haven't catch on my stocking or knits at all. I was a little bit afraid of that.

Now we are ready to take our engagement pictures. We didn't want to take them before I would get my actual ring too.

4 kommenttia

 1. Paljon onnea kihlauksen johdosta! :) Oma sormukseni on todella samannäköinen! Timantteja on 11, mutta ne ovat ehkä hiukkasen pienempiä. Hyvä maku siis ;)

  VastaaPoista
 2. Minna Rosé: Kiitos kaunis! :) Heh, joo!! Ihastuimme kyllä tuohon sormukseen heti, mies ja minä. :) Vihkisormus määritteli hieman valintaa, koska se on aika massiivinen. Kihlasormus ei saa kadota sen alle! :) xo

  VastaaPoista
 3. Oi miten kaunis sormus! Todella ihana!! Onnea teille vielä molemmille. :-)

  VastaaPoista
 4. Sini: Kiitos kaunis! :) Kovasti pidän itsekin sormuksestani! :) xo

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig