kaakaota ja iloista mieltä

Viikonloppu oli mukavan kiireinen. Jyväskylän reissuni siirtyi siis viime viikolta viikonlopulle. Lauantai-ilta ja sunnuntaiaamu kuluivatkin vanhaa asuntoa siivoillen näyttökuntoon. Lauantaiaamun ehdimme kuitenkin viettää Hakunilassa, SM-hiihtoja jännittäen. Kyllä hiihtokilpailuissa vain on sitä omaa tunnelmaansa. Nytkin aurinko paistoi, ihmiset olivat hyvällä tuulella, vaikka pieni pakkanen oli ilmeisesti verottanut katsojamääriä - herkkiä nämä etelän asukit. Hiihtoväki on rentoa porukkaa - kisoihin ei ole mitään pääsymaksua ja kilpailua seuraamaan on koiratkin tervetulleita.

Meillä oli kuumaa kaakaota pullossa, lämmintä vaatetta ja iloista mieltä. Niillä kyllä pärjäsi ihan hyvin pikku pakkasessakin. Lohisoppaa, kahvia ja munkkeja kävimme syömässä paikanpäälle perustetussa telttaravintolassa.


Tänään olen mittaillut vaatekaappeja ja pohtinut niihin tulevaa säilytysjärjestelmää. Meillä vaatekaapissa on pieniä rajotteita kun taloyhtiön häkkikomerot ovat niin pienet, ettei siihen kaikki työkalut ja harrastevälineet mahdu. Mitään sisustuslehden hienoa vaatekomeroa ei siis ole tulossa - kaapissa ovat sulassa sovussa paperit, vaatteet ja työkalupakit. Voin kuutenkin projektin etenemisestä tässä kirjoitella, kunhan Ikean reissun saamme tehtyä.

Pirtsakkaa maanantaita!

PS. Käykäähän kurkkaamassa Celias's cup of tea blogiin ja osallistukaa herkun laukkuihanuuden arvontaan!

My weekend was nice and busy. I had to travel to Jyväskylä to prepare my old flat for the moving. But we managed to go and visit in Hakunila. There was our national cross country skiing championship competition. So much fun.. even though the temperature was quite low. We took hot chocolate with us and wore some warm clothes. 

Today I have been measuring our closets here in Helsinki. We have to get some organizers to put in there so that our papers, clothes and even my fiance's tools will fit in. Something functional it has to be. It's not going to be like magazine closet but I will share this project with you guys too. We just have to go to Ikea to make some shopping..

Have a nice Monday!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig