I am engaged!

Eipä tullut lupailemaani ripsiväripostausta, ei. Mutta ymmärrätte varmasti syyn, kunhan sen teille kerron! Takanani on nimittäin yksi elämäni parhaimmista viikonlopuista.

Perjantai-iltana, vieraiden lähdettyä rakkaani halusi lähteä kävelylle. Päädyimme Lauttasaaressa vesitornin viereisille kallioille. Niille, joilta näkee sillat ja Helsingin kauniit valot. Kiipesimme kallioille ja ylös päästyämme kultani polvistui ja pyysi minua vaimokseen! Noilla kallioilla on meille oma erityismerkityksensä ja kauniita muistoja, joiden vuoksi muru oli tuon paikan kosinnalleen valinnut. Parasta kaikessa oli se, että kosinta tuli minulle täytenä yllätyksenä. Tiesin kyllä, että ennemmin tai myöhemmin olemme kihloihin menossa, mutta hetkeä en osannut arvata.


Onnellinen, luottavainen ja rakastettu. Jos mietitte, minkälainen olotila valtaa sen oikean kosittua - edellä mainitut sanat onnistuvat hipaisemaan tunnetta, joka mielessä vallitsee.


Minua kosittiin tulevalla vihkisormuksellani. Kihlasormukset kävimme ostamassa heti lauantaina. Sekä kihla-, että vihkisormukseni ovat valkokultaa. Vihkisormuksessani on kolme princess hiontaista timanttia ja kihlasormukseni on rivitimanttisormus. Kihlasormukseni on tilaustavaraa ja vihkisormuksenikin saan vasta myöhemmin, sillä miehen ostama koko oli minulle aivan liian suuri. Myös se jouduttiin siis loppujen lopuksi tilata. Pidän kuitenkin sormessani pientä hopeasormusta, koska haluan toki nyt odotteluajankin sormusta pitää.

Että sellaisia, iloisia uutisia tällä kertaa. Nyt on edessä muutto Helsinkiin, häiden suunnittelua ja yhteiselämän aloittelua. Stay tuned! So I promised you to write about one mascara on Friday. That didn't happen and I am so sorry about that. But I am sure you will forgive me when you hear my excuse!

We had some guests visiting us on Friday evening. After they left my boyfriend wanted to go for a walk. It was quite late, but we decided to go. We walked one place we sometimes go. It is a hill where you can see almost the whole Helsinki city. It was dark and the city lights looked so pretty. And there, my boyfriend went on his knees and proposed me. The best thing was, that I had no idea his plans to propose me there and then. It was a total surprise!

Happy, Trusting and Loved. Those words can somewhat describe the feeling I have in this moment. 

I was proposed with my future wedding ring. We went and bought the engagement rings on Saturday. In Finland we do it a bit different than for example in US. Our engagement rings are usually more simplistic bands and our wedding rings with bigger stones etc. My rings are both white gold with princess cut diamonds. In my wedding ring there is 3 bigger diamonds and in my engagement ring there are several smaller diamonds. Both of those rings had to be ordered. As you can see, the size my fiance had bought was too big, so the wedding ring had to be ordered too and the engagement ring was only with order kind of ring.

So there was some happy news from here! There are a lot of things to follow - I will move from Jyväskylä to Helsinki, there is weddings to be planned and life together to be started. How exciting!! 

9 kommenttia

 1. Voi miten ihania uutisia!!! Sylin täydeltä onnea teille molemmille! Ja sormuskin on todella upea - tuollaisen kun joskus saisi! :-D

  VastaaPoista
 2. Sini: Kiitos! :) Todella suuria mullistuksia on elämä tarjoillut viimeisen vuoden aikana. Sormuksestani kyllä pidän todella paljon ja oikein yllätyin, miten mies oli osannutkin valita niin kivan. Ja kihlasormuksen kanssa näyttää vielä kivemmalta, kun kihlasormuksen pikkutimantit saa nuo suuremmat loistamaan vieläkin enemmän! xo

  VastaaPoista
 3. Oi, ihana mitä uutisia! Valtavasti onnea <3 Ja mikä sormus, upea!

  VastaaPoista
 4. Anna-Maria: Kaunis kiitos! Harmitti kun en saanut oikeaa sormusta heti sormeeni, mutta hyvää voi vähän odottaakin! :) xo

  VastaaPoista
 5. Lämpimät onnittelut, olet onnesi ansainnut :)

  VastaaPoista
 6. Susu: Lämmin kiitos, kaunis mieli toivoo kauniita asioita toisille! :) Sinun viimeisimmät kommenttisi ovat erityisesti lämmittäneet mieltä. xo

  Mustat Balleriinat: Kiitos paljon! :) Olin aina nuorempana se tyttö, joka ajatteli ettei koskaan mene naimisiin, mutta tässä sitä nyt ollaan - onnellisesti kihloissa! :D xo

  VastaaPoista
 7. Wow! Congratulations! I wish all the best and happiness! Hope you have a wonderful start in Helsinki, also!
  O.

  VastaaPoista
 8. oq: Thank you for your kind wishes! :) This is an amazing way to start a year. xo

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig