This is a haul video

Toivottavasti kaikilla meni Itsenäisyyspäivä rauhallisissa ja hyvissä tunnelmissa. Meidän oli tarkoitus herätä aikaisin ja mennä seuraamaan Tähtitorninmäen lipunnostoa. No heräsimme kuitenkin vasta yhdeksän jälkeen, joten tuo tapahtuma jäi väliin. Pienimuotoiset illanistujaiset kuitenkin pidimme ja "linnanjuhlia" katselimme. Pukuloisto oli varmasti pukukoodistakin johtuen tänä vuonna hieman vaisumpaa. En viitsi puvuista sen kummempaa postausta tehdä, vaikka se onkin ollut täällä perinteenä. Elina Kiikon ja Jaana Pelkosen puvut olivat kauniita. Kuin myös se Vivianne Westwoodin mekko, jonka kantajaa en kyllä muista. Duudsonien pohjalaispuvut olivat hauska piristysruiske miesten puolella.

Mekkoja ja pukuja tärkeämpää on toki tuon päivän sanoma. Mieli palaa edesmenneen isoisäni muutamiin puolinaisiin lauseisiin sodasta. Veteraanieja ajatellessa päällimäisimmäksi nousee varmasti kiitollisuus ja kunnioitus. Kunnioitus, koska tuon ajanjakson rankkuutta ja uhrauksia on tämän ajan ihmisen vaikeaa ymmärtää. Kiitollisuus siitä, miten ihmiset ovat tehneet tuolloin ne uhraukset, jotka ovat olleet välttämättömiä ja vieläpä niiden jälkeen rakentaneet tämän maan uudelleen. Uskomatonta.

No, tarkoitukseni ei itse asiassa ollut edes tulla tänne Itsenäisyyspäivästä juttelemaan, vaan jakamaan tänne videon, jossa näytän viimeisen reilun kuukauden uudet jutut. Osasta olen noista jo blogissa kirjoitellutkin, osasta on juttuja vielä tulossa. Stay tuned. (video on englanniksi)In Finland we celebrated our independence yesterday. My grandfather was in the war. He never told us too much about it, but he made me honor and respect our freedom and the veterans of the war so much more deeply. 

The point of the blog post, however, was to share this haul video with you guys (video is in English). It is collective haul of the things I have bought or received during past month or so. I hope you will enjoy it!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig