Kuiville hiuksille

Viimeisten kuukausien aikana hiukseni ovat muuttuneet kuiviksi, elottomiksi koppuroiksi. Hiukset ovat takkuuntuneet helposti ja harjatessa on joutunut pelätä, lähteekö kuivimmista osioista puolet harjan mukana pois. Vajaa viikko sitten nappasimme uudet shampoon ja hoitoaineen Cittarista. Jo ensimmäisen pesun jälkeen hiukset tuntuivat tehneen täyskäännöksen. Hiukset olivat silkkisen pehmeät, helposti harjattavat ja kiiltävät.


Ja kyllä, INCI listasta löytyy varmasti ainesosia, joita monet välttelevät, mutta itse en tässä vaiheessa viitsi edes uhrata ajatusta moiselle. Tärkeintä on, että kuivan takkupehkon tilalla on jälleen kauniit ja terveen kiiltelevät hiukset. Suosittelen!

2 kommenttia

  1. Täytyykin pitää noi mielessä! Mä pikkuhiljaa kasvattelen vähän nykyisestä pidempää tukkaa ja luulenpa, että se alkaa jossain vaiheessa "temppuilemaan". Sit ei auta ku tarttua järeisiin aseisiin, jotta rastat pysyisivät poissa. x)

    VastaaPoista
  2. Milla: Joo, no näitä kannattaa ainakin kokeilla! Ihan yllätyin näiden tehosta, koska odotukset eivät olleet kovin korkealla. Pitkien hiusten kasvatusprojekti on myös täällä käynnissä, niin saksia ei viitsi hiuksille ihan niin usein näyttää kuin varmaan pitäisi. Täytyy siis yrittää pitää hiukset muulla keinoin inhimillisen näköisinä. :) xo

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig