Goodbye 2013..

..You made me cry.
..You gave me some hard times.
..You made me laugh.
..You made me smile.
..You gave me my one true love.
.. It is time to leave you behind with sparkle and shine.

xo
Viime uutena vuotena minulla ei ollut juurikaan muita tavoitteita, kuin tulla onnellisemmaksi. Vuosi antoi minulle enemmän kuin koskaan olisin uskaltanut toivoa. Siihen tosin mahtui myös monia vaikeita hetkiä. Sellaisia, joita ei blogissa jaella. Mutta näin vuoden lopulla voin kertoa teille olevani erittäin onnellinen. Itse asiassa en mietin tässä eräänä iltana, että en ole ollut näin onnellinen vuosikausiin. Minulla on suuria ja pieniä unelmia ensi vuodelle. Sellaisiakin, joita en halua ääneen sanoa, sillä ne ovat niin haavoittuvaisia ja omia, että niistä uskaltaa kuiskata ihan vain lähimmille. Sekin kertoo ehkä jostain - se, että uskaltaa unelmoida!

Sädehtivää uuden vuoden vaihdetta teille kaikille!

2 kommenttia

  1. Hyvää Uutta Vuotta 2014 sinulle Kati, toivon unelmiesi toteutuvan :) Postauksistasi onkin viime aikoina huokunut onnellisuutesi, niitä on ollut kiva lukea :)

    VastaaPoista
  2. Susu: Kiitos, toivon kaikkea hyvää ja kaunista myös sinun elämääsi! Kiitos myös kauniista sanoistasi, mukavaa kuulla, että jotain onnen pisaroita on tihkunut tänne bloginkin puolelle! xo

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig