Calvin Klein underwear

Alusvaatteissa lempimerkkini on Calvin Klein. Siitä yksinkertaisesta syystä, että kyseinen merkki tekee liivejä, joissa vyötärönympärys alkaa 65 cm:stä. Toki heidän alusvaatteensa ovat myös kauniita, laadukkaita ja käytännöllisiä. Yleensä muilta merkeiltä joudun ostamaan ne 70 senttiset liivit. Ongelma niissä on, että joudun laittamaan liivit tuolloin kiinni tiukimpiin hakasiin, jolloin venymisvaraa liiveille ei jää. Olen kirjoitellut postauksen rintaliivien ostosta ja sovituksesta ainakin täällä.

Eilen vietin päivän kaupungilla. Kävin hakemassa joitain ihonhoitotuotteita, joista kirjoittelen joskus myöhemmin. Poikaystäväni liittyi seuraani töiden jälkeen ja eksyimme Stockmannille joulujuttuja katselemaan. Joulujuttuja emme kuitenkaan nyt ostaneet, vaan mukaan lähti juhlakauteen sopiva alusvaatesetti.


Alusvaatesetin lisäksi ostimme noita CK:in bikini mallisia mikrokuituisia pöksyjä, jotka ovat parhaita perusalushousuja ja näyttävät vielä söpöiltä, koska ne on sivuilta leikattu vähän kapeammaksi, eikä takaosa peitä ihan koko peppua. Suosittelen lämpimästi.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig