waiting for tonight

Tiedättehän sen kutkuttavan, odottavan tunteen. Kun mekko on kaivettu kaapista ja kaupasta on haettu sukkikset ja muotovaahtoa. Kynnet vielä odottelevat lakkaustaan ja hiukset pesemistään. Illaksi laittautuminen on ihanaa, vaikka tilaisuus ei aina kovin juhlava olisikaan. No tämän illan tilaisuus on toki juhlava - kello 18 jälkeen alkavassa iltatilaisuudessa pukukoodina oli tumma puku, mikä mahdollistaa hyvinkin juhlavan pukeutumisen. Itselläni mukana tällä reissulla on tasan yksi mekko, joten sillä nyt mennään.


Kirjoittelen illan tapahtumasta lisää myöhemmin. Nyt kärsimättömänä odottelen sitä, että kullan ostamasta uudesta kamerasta akku latautuisi ja pääsisin sitä testailemaan!!

Mukavaa iltaa kaikille!You know the feeling of anticipation and excitement. When you have taken your party dress out of your closet and gone to the store to buy new pair of pantyhose. When something fun is going to happen at night. I have done all that and still I have to paint my nails and wash my hair. I love, love, love getting ready even if the event itself wouldn't be anything grand and special. I will write you more about tonight's event.

Have a nice evening!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig