Pikkujoulumekko x 3 [2013 edition]Marraskuun puolivälin jälkeen on taas se aika käsillä, jolloin kutsuja pikkujouluihin alkaa tipahdella. Halusin edellisten vuosien tapaan (20112012 postaukset) auttaa lukijoitani pulmassa - mistä löytää se täydellinen pikkujoulumekko! Kokosin kolme hieman erityylistä asua, jotka toimivat hyvin pikkujouluissa ja miksei muissakin juhlakauden tapahtumissa. Kaikki kuvien mekot ja asusteet löytyvät Espritin sivuilta.


Ensimmäisenä asuna on ihana neulemekko, jossa juhlavuutta tuo koristeet olkapäillä. Mekkoon voi yhdistää tummemmat sukkahousut ja korkokengät - kasuaaleimmissa tapahtumissa myös nilkkurit. Kaulakorua tai korvakoruja en tämän kanssa pukisi. Ehkäpä näyttävämpi rannekoru tai laukku pientä lisäsäihkettä tuomaan.


Naisellisempaan tyyliin ja juhlavampiin pikkujouluihin haluan esitellä minun unelmamekkoni Espritin mekkojen joukosta. Mekon kanssa yhdistäisin ihonväriset sukkikset, mustat tai nudet avokkaat, sekä naisellisen eleettömät korut ja asusteet.


Kolmas asu sopii lähes minne vain. Mekon vyötäröllä oleva rypytys tekevät siitä kauniisti istuvan. Räväkämmän tyylin omaavat neitokaiset yhdistävät mekkoon statement kaulakorun ja räväkät kengät. Klassisemman mekosta saa avoikkailla, pienellä clutch laukulla, sekä hillitymmillä koruvalinnoilla.

Mikä näistä mekoista on sinun suosikkisi?

Holiday season is here and here is also the need for party dresses. I like to make a blog post every year (2011 & 2012 blog posts) to give few ideas getting the dress for your Christmas parties. This time I put together 3 different outfits. You can find the dresses and accessories from Esprit web site.

Which outfit is your favourite?

2 kommenttia

  1. Pitsimekko on kyllä nätti, mutta ei se mun kropalle taitaisi sopia. Tuo neulemekko taitaa olla enemmän mun heiniä. :-)

    VastaaPoista
  2. Sini: Neulemekko on kyllä myös tosi ihana! Ja se kyllä sopii monenlaiselle vartalotyypille. :) Vaikka kylläpä tuo pitsimekkokin taitaa mennä..;) xo

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig