My domain

Tänään oli tarkoitus julkaista toinen osa raskausajan pukeutumista käsittelevästä sarjasta, mutta en taida ehtiä tuota postausta vielä täksi päiväksi viimeistellä. Ehkäpä huomiseksi, jos hyvin käy. Halusin kuitekin tulla tänne kertomaan sellaisen suuren uutisen, että eilen sain sivulleni ihan "oikean" domainin. Eli nyt blogini osoite on yksinkertaisesti:

www.stylespot.fi

Sinun ei tarvitse lukijana kuitenkaan tehdä mitään toimenpiteitä: stylespots.blogspot.com ohjautuu suoraan tähän uuteen osoitteeseen! Tarkoituksena on uusia jossain vaiheessa myös sähköposti, mutta ilmoittelen sitten uuden mailin kun sen aika on.


Muutoinkin olen päättänyt ottaa muutaman, harkitun ja minulle sopivan askeleen blogini ja sen sisällön kehittämisessä. Ei mitään suurta ja mullistavaa, mutta haluaisin kuitenkin haastaa itseäni hieman, mikä antaa myös uutta intoa bloggaamiseen. Jee! Toivottavasti pysytte menossa mukana ja palautetta saa tietysti aina antaa kommenteissa, sähköpostilla tai vaikka twitterissä. I was supposed to write 2nd part of my "how to look when pregnant" series. I am a bit busy today, so it didn't work out.. maybe tomorrow! I wanted to come here to say anyway - especially because I have some news to share. I got last night my very own domain: www.stylespot.fi

You don't have to do anything different to follow me or such. You will be turned here when from stylespots.blogspot.com automatically. I will also get a new e-mail in some point, but I will inform you when it happens.

I have also decided to take some little steps develop my blog and its' content. Nothing major but to keep the spark alive I want to try new things. I hope you will enjoy the ride with me! 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig