love thy neighbour

Itsensä rakastamisen tärkeydestä puhutaan tässä ajassa paljonkin. Ja tärkeäähän se onkin. Ottaa aikaa ja tilaa itselle - omalle hyvinvoinnille.

Seuraavia ajatuksia olen kuitenkin pyöritellyt mielessäni viimeaikoina suhteessa lämimmäisiin - kaikkiin ihmisiin ympärilläni. Tuttuihin ja tuntemattomiin.These days you can hear and read from everywhere about how important it is to love, take care and respect yourself. That is very very important. To take some time and space for yourself.

But what I have been thinking about lately are other people - people around me. How I treat them, how I feel about others and how I interact with them.

Kindness when facing imperfection..

Giving space for different choices and ways to live...

Rejoice to be merciful...

Loving incomplete person unconditionally...

Kylmyyttää, kovuutta ja itsekkyyttä meissä kaikissa on riittävästi. Minussa ja sinussa. Lempeyttä, anteeksiantoa ja pyyteetöntä rakkautta liian vähän. Suurta kiitollisuutta itsessäni on herättänyt kun joskus on itse saanut anteeksi omat mokailut, kun on annettu tilaa ja vapautta tehdä erilaisia valintoja, kun tuntematon on ojentanut auttavan kätensä ja kun on saanut tuntea pyyteetöntä rakkautta.We all have enough coldness, hardness and selfishness. In me and in you. We are lacking forgiveness, kindness and unconditional love. Let's challenge ourselves to develop those things!

5 kommenttia

 1. Ihana inspiroiva blogi sulla! Aloin seurailee, liityhän säkin mun lukijaksi jos haluat :) Mukavaa syksyä!

  VastaaPoista
 2. Mary Jane: Kiitos kaunis! :) Tervetuloa mukaan ja käyn tässä ehtiessäni mielelläni tutustumassa myös blogiisi! xo

  VastaaPoista
 3. Oi tosi ihana postaus! Tästä tuli hyvälle tuulelle :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Very beautiful photos ;)

  I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. heidi: Kiitos, ihana! :) Hyvälle tuulelle tulin myös sun kommentista! xo

  gabusiek: Thank you! :) I will definitely go and check out your blog! xo

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig