Kuivan ihon pelastaja?

Kuten olen aiemmin jo maininnut, kesäisin ihonhoitoni on aika huoletonta, koska lämpiminä kuukausina ihoni voi hyvin ja on kaikin puolin tasapainoinen. Heti kun ilmat alkavat viilenemään, alkaa ihoni hieman hilseilemään. Hilseily kulminoituu talvella poskipäiden ja otsan kuiviin alueisiin.

Syksyn tultua aloin kaipaamaan jotain pientä kostetuslisää käyttämäni päivävoiteen rinnalle. Ostinkin tuolloin Lumenen Bright Now Vitamin C sarjan Rich Cream - ravitsevan tehovoiteen.


Ihan ensimmäisten käyttökertojen jälkeen säikähdin, koska iholleni ilmestyi muutama finni. Pidin pienen tauon ja aloitin uudelleen. Enää iho ei kiukutellut, joten en usko voiteen paukamia aiheuttaneen. Tehohoidot saattavat kyllä joskus aiheuttaa näppylöitä, jos tuote on liian tuhti ihon tarpeisiin.

Olen käytellyt voidetta yöllä ja päivällä. Oikein kuivina ihopäivinä olen käyttänyt voidetta päivävoiteen alla. Yövoiteeksi olen kokenut tämän olevan täysin riittävä. Ihoni on selkeästi voiteestä pitänyt, eikä iho ole ollut lainkaan niin kuiva, mitä se yleensä alkaa tähän aikaan vuodessa olla. Uskon kuitenkin, että ihan kylmimpinä talvikuukausina tarvitsen tämän kaveriksi vielä jonkin kuivia kohtia hoitavan tuotteen.

Tuote tulee 50ml pumppupullossa ja siinä on miellyttävä tuoksu. Ei ärsytä herkkää silmänympärysihoanikaan.

Suosittelen tuotetta kuivaihoisille ja tulen sen varmasti uudelleenkin ostamaan!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig