Hello November

Lokakuu on selätetty! Marraskuu alkaa jo kuulostaa hieman talvelta. Pipot, hanskat ja huivit on kaivettu kaappien kätköistä - takin kanssa on vielä vähän vaikeuksia. Uskaltaako jo vaihtaa talvitakkiin? Tarkeneekohan sitä pakkasilla, jos jo nyt ottaa paksumpaa käyttöön? Kaupungilla näkee nahkatakkeja, trench coateja, villakangaspomppia ja toppiksia. Ja vastaus on tietysti, että kyllä sitä aina kuitenkin tarkenee. Itse tosin vielä syystakilla olen mennyt.


Tommy Hilfiger hat - Stockmann
Tommy Hilfiger scarf - Stockmann
Dal Dosso gloves - Stockmann

Kynttilän valoa ja lämpöisiä teekupposia viikonloppuunne toivottelen!So finally we are entering November and leaving October behind. November sounds very much like winter already. Weather is cooling and we have had to take out our thick hats, scarfs and gloves. Coat situation is a bit more tricky. You have to balance with craving to wear warm winter coats and fear of taking them out too soon and freezing when weather gets really cold. I have seen them all in the city - leather jackets, trench coats, wool coats and down jackets. I am still using my trench coat, but some days it feels a bit too cold for that.

I wish a happy and cozy weekend with candle light and tee cups!

2 kommenttia

  1. Kiva kollaasi ja noi hanskat on mun lempparit :) Itse olen jo käyttänyt villakangastakkiani ja peloittaakin, miten pärjään talvella, kun nytkin lämpötilat ovat olleet reilusti plussan puolella!

    VastaaPoista
  2. Minna Rosé: Kiitti.:) Joo, noi hanskat on kyllä ihanat! Vähän särmää ja Chanel henkeä tulee noista tikkauksista.

    Kyllä sä tarkenet! :) Siihen kylmään jotenkin talven mittaan tottuu ja kyllähän talvella on sitten myös enemmän vaatteiden alla! Mäkin olen sellainen vilukissa, että yleensä otan lämpimät vaatteet ajoissa käyttöön, mutta tänä vuonna olen jostain syystä vielä tarennut ohkaisemmalla takilla. Mutta villapaitaa ja sukkista pitää olla kyllä sitten alla!

    Mukavaa viikonloppua. xo

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig