Avajaistunnelmia

Eilen illalla käänsimme auton kohti Espoota ja kauppakeskus Liilan avajaisia. Asiakkaiden kanssa avajaisia juhlitaan 7-9.11, joten kyseessä oli siis kutsuvierastilaisuus. Tilaisuus oli kauniisti järjestetty ja liikkeisiin oli hauskaa tutustua livemusiikin tahdittamana. Kauppakeskus Liila on profiloitunut sisustukseen ja saman katon alle onkin saanut koottua monta mielenkiintoista ja laadukasta liikettä.

Meitä itseämme kiinnostivat: Boknäs, jonka kirjahyllyt miehellä jo onkin; Bang & Olufsen, jonka kaiuttimiin kävimmekin tutustumassa; sekä Vepsäläinen, jonka valikoimasta löytyy huonekaluja vaativaankin makuun.


Kävimme pyörähtämässä myös Lundiassa, jonka Fuuga sarjan tarjoamat yhdistelymahdollisuudet laittoivat mielikuvituksen liikkeelle. Noista alla olevan kuvasarjan laatikkohyllyistä voi koota haluamansa kokonaisuuden. Mielenkiintoisia tuttavuuksia olivat myös Woodek, jonka ihanaan sohvaan ja lasijalkaiseen tammipöytään ihastuimme, sekä Sisustus Decorita, jonka siirtomaatyyliset sisustusesineet ja harkitun valikoidut huonekalut ovat juuri se mielenkiintoinen piste iin päälle, jota ainakin itse sisustuksessa kaipaan.


Ehkä kuitenkin ihanin liike, jossa kävimme oli Lastenhuone.fi. Sieltä löytyi kaikkea odottaville äideille, pikku prinsessoille ja prinsseille, aina teineihin saakka. Silmääni pisti ainakin laaja valikoima vaippalaukkuja, äitiysvaatteita, kalusteita, nukketaloja.. kaikkea ihanaa.

Jos sisutusasiat ovat ajankohtaisia, kannattaa laittaa Liilan osoite muistiin:

Martinsillantie 10,
Suomenoja, Espoo

web: www.liila.fi

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig