sunday brunch & other stories

Toivottavasti kaikilla on ollut mukava viikonloppu ja kellojen vaihdot ja muut sujuneet kommelluksitta! Minun viikonloppuni sujui ihan rennoissa merkeissä. Ulkoilua, hyvää ruokaa ja leffoja.

Olemme ottaneet uudeksi viikonloppujutuksemme brunssipaikkojen testailun. Cafe Lasipalatsin brunssiin molemmat tykästyimme - valikoima oli monipuolinen ja kaikki tuoretta ja maistuvaa. Blue Peterin brunssihenkinen sunnuntaibuffet ei ole ehkä niinkään aamiasbrunssi, vaan lounasbuffet. Kaiken kaikkiaan pidimme paikan rauhallisesta ilmapiiristä, meren läheisyydestä ja taustalla soivasta pehmeästä jazzista ja bossa nova  musiikista. Mutta itse lämpimistä ruokalajeista ei mikään oikein noussut suosikiksi ja lankkuperunat olivat ehtineet viilentyä ja kuivettua. Jälkkäripöydässä ei laktoosiherkkiä oltu huomioitu, mutta kysymisellä keittiöstä löytyi kuin löytyikin laktoositonta jätskiä, joten molemmat saivat loppujen lopuksi jotain makeaa kahvin kera.


Kuvassa joko perjantain tai lauantain asu. En nyt ihan muista.. Mutta huomatkaapa hiukset! Ne ylettyvät jo hyvin ranskanletille. Ehkä ne tosiaan siitä vielä kasvavat!I hope you all had a lovely weekend. I had nice time for sure. Being outdoors, eating good food, watching movies.. You know. Doing all the fun weekend things! Sunday we went to eat a brunch in a place called Blue Peter. It was a nice place - with a sea view, jazz music and peaceful atmosphere. The food itself could have been a bit better but all in all we liked it.

Above there is my Friday or Saturday outfit. I am not quite sure.. But most of all look at my hair! They are definitely getting longer. Now I can get them into french braid. I am so happy that finally they are getting longer! 

2 kommenttia

  1. Toi paita on kyllä ihana! Tosi simppeli, mutta tyylikäs ja sopii varmasti monen kanssa :) Esimerkiksi kynähameen kanssa voisi myös näyttää upealta!

    VastaaPoista
  2. Minna Rosé: Kiitos, itsekin pidän siitä kovin! Se oli itse asiassa vähän pidemmänkin aikaa käyttämättömänä, mutta nyt olen taas siihen tykästynyt ja ottanut käyttöön. :) Kivaa, kun löytöjä tekee välillä omastakin vaatekaapista!

    xo

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig