those crazy days

Enpä ole tainnut blogissani koskaan tehdä Hullut Päivät postausta. Mutta kerta se on ensimmäinenkin. Tässäpä muutamia juttuja, jotka silmään kuvastosta osuivat. Miesten puolenkin pukeutumisesta tein monta hyvää löytöä, mutta en niitä nyt tähän kollaasiin keräillyt. Myöskään kodinsisustusasiat eivät ole juuri nyt ajankohtaisia, joten pääasiallisesti keskityin vaatteisiin ja asusteisiin - erityisesti niihin asioihin, joita toive- ja tarvelistaltani löytyy.


Olen siitä omituinen bloggaaja, etten omista digijärkkäriä. Tuollaisesta peruskamerasta olisi varmaankin järkkärillä kuvaamisen harjoittelu hyvä aloittaa..

Tupsupipo pääsi kollaasiin vain siksi, että se on niin söpö. Varmasti tulisi hattua enemmän käytettyä, jos päälaella pomppisi tuollainen pehmoinen tupsu.

Toppatakkini alkaa olla siinä kunnossa, että se alkaa vaatia vaihtamista. Jostain syystä olen nyt katsellut sillä silmällä tuollaisia karvakauluksisia versioita. Ja niitähän näyttää tänä syksynä kaupoista löytyvän! Vilan takki on todella kiva budjettivaihtoehto ja lyhyemmän mallin ystäville Hilfigerin toppis on nappivalinta.

Globalin nahkanilkkurit olivat mielestäni aika hyvä diili kuvastossa. Klassinen malli kestää vuodesta toiseen! Myös nahkakäsineet ovat ostoslistallani ja Sauson käsineet ovat aina laadukkaat.

Nomess Copenhagenin säilytysjärjestelmässä meikit pysyvät ojennuksessa. Tuollainen olisi kyllä ihan oikeasti todella kiva!

Tarvitsisin uuden käsilaukun ja haikailen nyt mustan nahkalaukun perään. MICHAEL Michael Korsin laukku on klassinen valinta. Myös DKNY:n laukusta pidän.

Kenwoodin blenderiä en itse juuri nyt tarvitse, mutta laitoin sen tähän muistiin, koska haluan näyttää sen jollekulle muulle kyseistä laitetta tarvitsevalle.

Juuri kun Lumenen seerumista pari postausta sitten juttelin, huomasin sen HP:n kuvastosta. Harmi kun en itse ole perjantaina Helsingissä. Pitänee kysyä, josko joku haluaisi sen minulle hakea..



Department store Stockmann has big sale starting tomorrow and this blog post is just me picking out my favorite things in their catalog. 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig